Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak je to tady přesedlal jsem z mé 306 hatch 1.4 rv 99 na 406 1.8 16V rv 97.

Nalítáno má karoserie 261 000, motor přesně nevím protože už byl měněnej.

Pravda, že jsem šel na starší auto, ale nákupní cena 9000,- a potřeboval jsem nějaký větší.

Nejni to zatím žádná krasavice, ale jezdí. Když jsem ji přivezl chudinka měla zapalovací rampu KO. Když se ji Sphire snažil sundat(nemohlo to jít normálně) nešlo vytočit poslední šroub tak jsme ji urvali. Hodili novou a tradá už si lítá :D

Čepy taky KO, tak je zatím vyměněný jen předek.

Včera byl měněný komplet celý výfuk starý byl zlomený a tak mi trošku rozehřel zadní nárazník :( ale není to až tak hrozný.

Předchozí majitel jak jsem včera zjistil udělal malou úpravu KAT off, tak já včera zase KAT on :D

Ještě to nějakej dobrák vykradl takže musím dosehnat těsnění k oknum na straně u řidiče. :roll fakt zlámat jim ruce.

Musím jeste mrknout na zadní brzdy jak na tom jsou a přehodit stab tyčky. a vyměnit servo kompresor, kterej celkem dost rosí.

Až PP blatník žádná rez.

Ale jinak spokojenost. Výbava minimální co stojí za zminku je klima, která zatím neběží :D

Vzadu měl někdo hozenou anténu a když ji vyndal, tak vtipně přelepil pouze nějakou izolačkou tak musím sehnat nějakou záslepku a průměru 15mm.

I přes všechny bolístky se ihned stala miláčkem rodiny a blízkého okolí. :super

post-27800-14109624338916_thumb.jpg

[upravil dne 15/5/12 08:16 od Regan]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska ráno jel bez rádia a poslouchám si tak motor a přijde mi, že má uplně jinačí zvuk než obvykle:myslim doufejme, že holce nechybí nic vážného.

A ještě jak jedu po nerovnostech tak slyším nepěkné popískávání od strany spolujezdce akurát, ještě nevím jestli je to od předu nebo od zadu. čeká mě asi hezký víkend plný pátrání a poslouchádní:papa

Odesláno

gronholmm: No oproti mojí bývalé 306, el zrcátkama, výhřev sedaček, senzor deště adt je to těžká převykačka na pádla a podobně:D, ale je to miláček. jen zatím vypadá nehezky, ale jeste to musí chvíli vydržet nejdřív důležitý věci pak pro parádu:)

Lord: tak moc nezlobí jen ta změna zvuku motoru je divná, popískávání, jinak všechno relativně v poho:-)

Ted bych potřeboval hlavně to těsnění co vylámali zlodějíčci hrozně mě to štve, že to tam není jak má... :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak o víkendu jsem vyměnil chladič, starý byl lepený a u spodního kolene u hadice s bajonetem začal prosakovat.

Takže nový chladič, a nový o - kroužky.

Teď ještě zjistit jak se nejrychlejc a bezproblémů dostat. k motorku odstřikovače. Když ho dlouho přemlouvám tak se sem tam objeví čůrek, ale že by to dokázalo cáknout někam dál to ani nápad:D

Takže nová hra - ostříkej okno snadno a rychle:-)

Odesláno

fotka by měla napovedět

jinak stačí hledat

[upravil dne 30/7/12 14:04 od servisman]

Odesláno

Lord: četl jsem na to někde tady diskusi a celkem o nich přemýšlím. I když teda někdo psal že mu prášej moc dolu, protože nejsou štelovatelný. Ale tak nemuseli by bejt moc drahý na pořízení tak to taky prubnu.

Servisman: Super díky, snaží než jsem čekal:papa Doufám, že je jen zanešenej a nebudu ho muset měnit.

Odesláno

je to jen o tom je dobře zacvaknout do kapoty.. mě tam sedí dobře a stříkají taky dobře.. :-) z vlastních zkušeností vím, že motorek neodchází vůbec často, spíš výjmečně..

jinak za trysky jsem dal asi max 100,- (jetý)

Odesláno

občas zazlobí konektor u motorku ostřikovače / oxidace / že se mu moc nechce

Odesláno

s tím motorkem nevím. rozpojil jsem hadičku daleko před tryskama a i z hadičky šel jen čůrek. tak doufám, že není ten motorek kaput a je fakt jen zanešenej nějakým bordelem.

trysky jsou teda jasný 100korun za pokus to je v poho:D

Odesláno

u mne pomohlo napružit a očistit kontakty ,pak jsem prostříkl sprejem kontaktolem a zatím mám pokoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...