groovred Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Ja tenhle problem uz nemam, od te doby mam jiz jine auto Citovat
filas1 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Delalo mne to taky,po rade servismana jsem odpojil vnitřni hlidani a je po problemu A jak se dá jednoduše to vnitřní hlídání odpojit? Citovat
miko-art Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Nad vnútorným spätným zrkadlom demontuj celé osvetlenie (dva šroby) a pod tapacirom z pravej strany je taká kocka (cca 3x2x5 cm), to je rozum tej ultrazvukovej ochran, čo ti blbne. Len odpoj prívodný káblik a je to. Na starej 607 mi to tak isto blblo a po odpojení OK. Citovat
VOVKA Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Nad vnútorným spätným zrkadlom demontuj celé osvetlenie (dva šroby) a pod tapacirom z pravej strany je taká kocka (cca 3x2x5 cm), to je rozum tej ultrazvukovej ochran, čo ti blbne. Len odpoj prívodný káblik a je to. Na starej 607 mi to tak isto blblo a po odpojení OK. přesne tak:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.