Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj hladal som ci niekto nemam problem s radiom RD3 ako ja ale nic som nenasiel.... zapnem radio a vsetko ide aj ovladanie aj na displayi zobrazuje ,CD prehrava ale bez zvuku.... nechapem to a dal som do auta druhe radio Panasonic a to iste ....radio ide ,aj ladi aj CD ale zase bez zvuku takze radio je ok ale kde je potom chyba.....raz som nastartoval auto a radio zrazu hralo a dalsi den zase bez zvuku...skusil som odpojit baterku na asi jednu az dve minuty ale to iste ....kde moze bzt problem poradte prosim:myslim

Odesláno
Ahoj hladal som ci niekto nemam problem s radiom RD3 ako ja ale nic som nenasiel.... zapnem radio a vsetko ide aj ovladanie aj na displayi zobrazuje ,CD prehrava ale bez zvuku.... nechapem to a dal som do auta druhe radio Panasonic a to iste ....radio ide ,aj ladi aj CD ale zase bez zvuku takze radio je ok ale kde je potom chyba.....raz som nastartoval auto a radio zrazu hralo a dalsi den zase bez zvuku...skusil som odpojit baterku na asi jednu az dve minuty ale to iste ....kde moze bzt problem poradte prosim:myslim
no tak to bude někdo v káblech nejspíš...jiný problém by tam neměl byt...skontroluj káble
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jasne ale chcete mi povedat ze vsetky repraky nehraju koli zlej kabelazi ved kazdy reprak ma vlastnu kabelaz aj kostru aj aktivny vodic ...keby bol ktory kolvek vodic zly tak hraju ostatne....pozeral som schemu a kabelaz ummm nepredpokladam ale zacali me blbnut blinkre raz idu a raz nejdu a zhasina pristrojovka to znamena raz svieti a raz nie ....to je divne vsetko co sa tyka elektriky sa kazi.....co to je za vrak boze....motor ide dobre az kym sa nerozsvietilo Overheat engine dalej neviem ale budem mat co robit s tym autickom ale dame ho do poriadku zainvestujem a bude to delo motor HDi 66kw to taha ummm ide dobre a dobre sa v tom sedi a poviem pravdu radsej jazim na tej 206 ako na 407sw co mam.

Odesláno

Ak niekto ma tu schemu moze na email poslat prosim a zadalsie nemam positkovu skrinku kde su ake posistky ak by mi niekto vedel povedat kde co potesil by ma....musim zacat merat ...ja neviem ci to nesuvisi cele s tym radiom...zhasina pristrojovke,smerovky blbnu ...nechapem to lebo rano som prisiel k autu nastarujem auto hra z nicoho nic hra...autoradio ide aj zapnut aj vypnut a robi vsetky funkcie len je bez zvuku aj ked pridam na plne nic ani len sum nic ...neviem kde skor zacat vazne neviem.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...