Hadra Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ahoj, mám dotaz....jest možno dolít olej do nádobky na servo jákýkoliv? Nechce se mi kupovat celej litr, když se mi ztratí cca 0,5 dcl za 20 000 km , ale mám možnost koupit ve fordu právě tolik, kolik potřebuju. Ale mám strach, abych tím dolitím něco nepokazil.......David Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Hadra Ahoj, mám dotaz....jest možno dolít olej do nádobky na servo jákýkoliv? Nechce se mi kupovat celej litr, když se mi ztratí cca 0,5 dcl za 20 000 km , ale mám možnost koupit ve fordu právě tolik, kolik potřebuju. Ale mám strach, abych tím dolitím něco nepokazil.......David Ahoj, je to jedno jakým olejem to doliješ, hlavně to musí být servo ojel jako je třeba ATS. Citovat
Petr605 Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Můžu potvrdit, taky jsem dolíval něčím jiným, než tam bylo původně (dokonce to mělo malinko jinou barvu) a posiluje to pořád stejně. Citovat
Boleslav Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Do serva ( hydraulického systému) jakýkoliv hydraulický olej. Může být i ON2, ON3 OTH, OTHP. Nic se nestane. Nemá se co srazit Bol. Citovat
Milhaus65 Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Akorát se nesmíš splést a nalít to do chladiče, jako známý...... Citovat
Hadra Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 jo kluci, ....díky moc za rady......dneska to jdu koupit, ..David Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.