Zbyňa1 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit... Kdysi jsem měl v počítači Servisní manuál, ve kterém se velice dobře hledal návod na veškeré opravy na voze. Mojí nepozorností jsem tento prográmek při přeinstalování PC ztratil a nemůžu ho nikde na internetu najít. Neporadíte mi někdo? Nevím však ani jeho název, jediné co mi z něj zbylo je tento uložený obrázek. Citovat
Ferry Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 bud peugeot Laser DVD a nebo offline zaloha Servicebox, verejne zde link ale necekej, musis hledat sam, warez linky na klubu nevedem Citovat
Zbyňa1 Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Laser to určitě nebyl a pamatuji si, že se prohlížel v internetovém prohlížeči Exploreru. Jde mi jen o to zda si někdo nevzpomene na jeho název. Tady je odkaz kde Bagr tento program používá a vložil z něj některé obrázky... [upravil dne 11/5/12 23:13 od Zbyňa1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.