Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 807 autoradio

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas vsechny.

mohl by mi nekdo poradit jake autoradio se hodi do 807 ktere ma ovladani u volantu? nevim jestli je to u vsech 807 to ovladani u volantu stejne, ale u me mam v pravo takovou packu, kde ovladam CD a hlasitost. a hlavne mi jde o to abych mohl sparovat svuj mobil a prehravat hudbu pres BT audio. dekuju moc. :papa

Odesláno

mam tam autoradio Clarion s CD menicem. nevim jak tyhle veci funguji ale telefon mi dobre funguje pres bluetooth. mam na mysli volani, ale hudbu co mam v telefonu se mi nepodarilo spustit. snad jsem do popsal dobre. proste volani pres BT mi jde ale spustit hudbu pres BT ne. bud to jde nebo neco delam spatne. dekuju moc.

Odesláno

ja to tak uz koupil tak nevim. v telefonu mi to pise ze je to Parrot CK v3.15

Odesláno

jojo muzes dat jejich fotku? abych poznal model kolecko uprostred nahodou neni? pokud jo tak staci tocit koleckem dokud ne neproklikas v hlasovem menu na polozku hudba. ale jestli to tam nekdo daval v roce 2005 muze tam byt starsi model. Telefon ti normalne podporuje muziku pres BT predpokladam?

Odesláno

nevim jak se tu vklada fotka tak jsem ti to poslal na email. kolecko u toho neni. no vzdyt uvidis sam. dekuju

Odesláno

a telefon mam nokii lumii 800. no vyzkousene to nemam to je pravda. beru to jako samozrejmost ze to umim, ale mozna taky ne.

Odesláno

lumie samozrejme umi chvalim za WP super vec mame to vsichni doma :D Jinak pokud se nepletu tak je to stara CK3000 dival jsem se po manualu ale i na parrotovy je jen na ck 3000evo nejsem si jistej jetsli toto HF vubec podporuje protokol muziky jeste zkusim dohledat

edit: tak muzika podle me nepujde delalo se uz v roce 2002 a to jsme byli radi ze teledon ma BT :D

list kompatibility je asi takovej Ericsson R 520m,T39m, T68m, Nokia 6310, 6310i, 8910, 3650, 6650, 6600, N-GAGE, připravuje se 3660, Philips Fisio 820,825, Sony Ericsson T68i, P800, T610, Z600, P900, připravuje se SONY Z1010, Sagem WA 3050, Siemens S55, připravuje se SX1.

[upravil dne 10/5/12 11:32 od Vítek1]

Odesláno

dobre. diky. no co nadelam. je to skoda. prosim te nevis na kolik by me vyslo to prekopat aby to tu hudbu bralo. nemusi to byt nic draheho. je to prece jen stare auto i kdyz zachovale. a taky by me zajimalo jak to hraje pres to BT. moooc dekuju

Odesláno

no s WP telefonama to hraje docela slusne. U toho HF bude problem ze to nemas zapojene pres radio ale primo z jeho zesilovace a jen do jednoho repraku musel by jsi koupit uplne nove a cele to prekopat. Osobne bych doporucil spis nejakej USB modul na flasku kde dneska je cena kolem 1600 ale musel by jsi asi vyradit cd menic http://stualarm.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-most/aux-vstup/ pokud by jsi trval na BT tak tak doporucuji parrot mki9x00 ale jsou mnohem mene spolehlive nez ty stare cena asi od 3000,- kč ma vlastni 4 kanalovej zesilovac kterej vetsine lidi staci ale ta kvalita nic moc. dalsi moznost je vyměna radia ale do te bych se nehrnul vubec musi se potom poresit veci okolo ovladani atd coz je tak 2500 jen za modul + radio

Odesláno

no hlavne mi jde o to abych to poustel z telefonu. platim mesicne maly pausal a pak si muzu stahnout hudby v dobre kvalite do telefonu kolik chci. problem je ten, ze to hraje jen v telefonu nebo v mem pocitaci. je tam ochrana. nejde to s kopirovat nikam jinam. a taky ma ta hudba plno informaci a obal takze je to prehledne.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja by som v žiadnom prípade hudbu cez BT neriešil, dokáže to napr. Alpine KCE-400BT, samozrejme potrebuješ vymeniť aj rádio, a ovládanie pod volantom majú všetky lepšie rádia, ale kvalita bude stále znížená....vôbec nedoporučujem.....

[upravil dne 29/5/12 07:25 od Robi607]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...