Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim profici. Som z toho zmateny. Z nicoho nic mi auto straca vykon - vypadava. Raz ide paradne raz nie. Z vyfuku ide myslim,ze biely dym. Neviem, nevidel som ho, len v spetaku, tak myslim,ze biely az taky do modra asi. Po dialnici ked som tomu priguloval, auto ide normalne, az potom ked uberiem zase dymi a vykonu ubuda a ubuda.V motorovej casti je lava horna strana cela od oleja. Este info: Pred 2 Tyzdnami asi pred 400km sa menil palivovy filter, lebo sa mi stalo,ze som raz rano nastartoval a tiekla mi nafta, no potom sama od seba prestala, tak som natom spravil 250km, lebo som musel a potom som vymenil palivovy filter no a teraz toto. Predtym nez pojdem do servisu sa chcem opytat, co by to mohlo podla vas byt. Foto prikladam. Na foto je vyznacene epicentrum vytoku oleja. Len neviem o aku cast motora sa jedna. Olej je tam vsade odhora poteceny az dole.

post-42170-14109623951231_thumb.jpg

[upravil dne 9/5/12 13:59 od Devoliable]

[upravil dne 11/5/12 15:19 od Devoliable]

Odesláno

Ja som podobný problém-deravý intercooler,plný oleja,olej tlačilo cez rebrá,nápor vzduchu to rozmetal po motore.Plný intercooler=slabý prietok vzduchu do motora=modrý dym z výfuku a slabý výkon.Intercooler vybratý,vyčistený,umytý,zalepený - Auto ide jedna báseň...

Odesláno

Ok pani, tak trochu som do toho sprtal a nasiel som zdroj skazy. Derava hadica na sani, z ktorej kvapkal ten olej. Len otazka je, ci v tych hadiciach ma byt olej? Podla mna nie. A ak sa tam dostal, tak odkial? Z turba? Alebo motor chytil spatny tah a nasalo to z motora? Kto mi seriozne vie v tomto poradit?

post-42170-14109623952308_thumb.jpg

Odesláno

Zdravim. Tu prasklinu na hadici som uz zalepil izolepou. Zhanam nahradny kus, no je ho dost tazke zohnat ak chcem obist original peugeot ND. Nema niekto z vas napad, kde by som to mohol kupit? Pripadne nema niekto tento kus doma a nepotrebuje ho? Dakujem za odpovede :)

Odesláno

musíš jít do sekce modely, zvolit model 206 a tam....Tady jsi v sekci naše káry ;) Tady máš mít vlákno o svým autě - fotky informace....problémy se řeši v sekci modely nebo servis :)

Odesláno

Bolo to myslene asi tak ze si v sekcii NaseKary kde si navzajom predstavujeme nase lestenky. V sekcii Servis sa riesia vseobecne technicke problemy a v sekciach Modely zas problemy viazane na konkretny model...

Takze prispevok by bol na lepsom mieste v sekcii Servis ( povedzme ze tento motor sa daval do viacerych typov 206-7) alebo v sekcii Modely 206...

Odesláno

Zdravim, takze som bol dnes v AutoBeno vo Velciciach a tam chcu odomna za tu hadicu 25€ kym nova stoji 35€. To je chore toto. Za ojazdenu hadicu tolko pytat. To sa neoplati, radsej uz novu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...