Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ve spolek...

Tak uz jsem pojizdny, ale stale se neco objevuje.

Ted potrebuju vyresit EMULZI v chladici soustave !! Smichal se mi olej, antifreez a voda.

Takze nevite nekdo jak to dostat ze soustavy???? Prolejt odmastovacem?? Nebo nejaka jina chemie??

PREDEM diky

Uz jsme byly s chladicem na teple vapce, ale stale se to objevuje....

Odesláno

na odmaštění je dobrá soda (koupíš v drogerii), rozředíš v kýblu,naleješ do chladiče a jezdíš, po pár dnech vypustíš a když je třeba,tak postup opakuješ

doufám, že motor je po opravě:myslim

[upravil dne 9/5/12 11:28 od ozzy56]

Odesláno

kamarat pouzil arvu, nalial to do chladiaceho systemu prebehol to a bolo to ciste.

ci to vsak nenarobi problemy neviem, to si over, ale on jazdi dodnes a ziadny problem

mu to nesposobilo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kokosák, to vôbec nie je také jednoznačné. Keby sa mu to objavilo pri bežnom používaní tak áno ale on píše že je konečne pojazdný tak sa auto opravovalo. Vtedy môže byť príčin viac.

• O 2 týdny později...
Odesláno
kokosák, to vôbec nie je také jednoznačné. Keby sa mu to objavilo pri bežnom používaní tak áno ale on píše že je konečne pojazdný tak sa auto opravovalo. Vtedy môže byť príčin viac.

jo takhle, soráč,to mi uniklo...

Odesláno

Pokud je to spíše málo tak soda.Oni se prodávaj i čističe ale nevím ,nemam zkušenost.Při prdlé hlavě na ibize jsem jezdil tak dlouho,až se UCPAL chladiči úplně.Tak šel ven a čistil se tecnickým a ředidlem,prostě vším co bylo. a nakonec ještě X x jarem. a pak šel do auta a asi na 3x sodou (po výměně palice) a OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...