thoy_GTi 6 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Zdravim ve spolek... Tak uz jsem pojizdny, ale stale se neco objevuje. Ted potrebuju vyresit EMULZI v chladici soustave !! Smichal se mi olej, antifreez a voda. Takze nevite nekdo jak to dostat ze soustavy???? Prolejt odmastovacem?? Nebo nejaka jina chemie?? PREDEM diky Uz jsme byly s chladicem na teple vapce, ale stale se to objevuje.... Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 na odmaštění je dobrá soda (koupíš v drogerii), rozředíš v kýblu,naleješ do chladiče a jezdíš, po pár dnech vypustíš a když je třeba,tak postup opakuješ doufám, že motor je po opravě [upravil dne 9/5/12 11:28 od ozzy56] Citovat
crazybiker Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Ta soda pak neskodi tesneniu pod hlavou? alebo hliniku? Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 kamarat pouzil arvu, nalial to do chladiaceho systemu prebehol to a bolo to ciste. ci to vsak nenarobi problemy neviem, to si over, ale on jazdi dodnes a ziadny problem mu to nesposobilo. Citovat
kokosák Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 chlapi, tady zádný čištění ani odmašťování nepomůže, má rozpadnutý těsnění pod hlavou.... Citovat
pastorek Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 kokosák, to vôbec nie je také jednoznačné. Keby sa mu to objavilo pri bežnom používaní tak áno ale on píše že je konečne pojazdný tak sa auto opravovalo. Vtedy môže byť príčin viac. Citovat
kokosák Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 kokosák, to vôbec nie je také jednoznačné. Keby sa mu to objavilo pri bežnom používaní tak áno ale on píše že je konečne pojazdný tak sa auto opravovalo. Vtedy môže byť príčin viac. jo takhle, soráč,to mi uniklo... Citovat
dýzl Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Pokud je to spíše málo tak soda.Oni se prodávaj i čističe ale nevím ,nemam zkušenost.Při prdlé hlavě na ibize jsem jezdil tak dlouho,až se UCPAL chladiči úplně.Tak šel ven a čistil se tecnickým a ředidlem,prostě vším co bylo. a nakonec ještě X x jarem. a pak šel do auta a asi na 3x sodou (po výměně palice) a OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.