b-u-k-o Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Kupil som si 306sw a bolo tam toto radio, ale chcem ho vymenit za svoje sonycko. Predny panel som dal dole a dalej som sa nedostal boli tam este 4 hviezdicove skrutky, no ked som ich dal dole ani tak sa radio nepohlo Vie mi niekto poradit ako ho vybrat? Dakujem Citovat
Durii Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 nerobi sa to nahodou normalne tymi plieskami ako vsetky ine radia ?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Je to vono?? Pokud jo, tak do tech 4 direk po stranách přijde strčit kulatina počitam tak 10cm dlouhá, možná víc, tom odjistíš zámky a vytahneš to ven, ty šroubky dej zpět [upravil dne 8/5/12 17:03 od Radek Hurvajz] Citovat
b-u-k-o Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 to Durii: Mne je jasne ze sa to robi s tymi plieskami, pri Sonycku ich mam, ale keby ze mi ich predosly majitel dal tak sa tu nepytam ako debil. to Radek: Dakujem za radu, chcem sa este opytat, pretoze som nenasiel kod od radia, existuje nejaky univerzalny kod na tento typ? Alebo je to len risk 50 na 50 ze bud bude bloknute alebo nie? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Pokud máš vin auta ze kterýho to radio je tak se kod da zjistit v Peugeotu. Samozřejmě jen pokud to radio bylo originální v tom puvodním autě. Vubec netušim jestli tyhle Blaupunkty byli kodovaný [upravil dne 8/5/12 20:45 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.