bezdo Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 v osvetleni nie je stalych 12v, takze sa ti to bude stravat ako svetlo ked otvoris drere,zavries alebo zamknes. Ono po zatvoreni dveri chvilu svieti,aby ta upozornilo,ze si nezamkol a potom to zhasne. Toto ma hnevalo aj na mojom neorigo radiu,ze som musel mat otoc.klucik,tak som to dal na stalych 12V,ale hore taky kabel na 99% nie je. Citovat
Guest Vintik88 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 chci se zeptat, potřebuju tuhle potvůrku sundat a nejde mi to, je na to nějakej fígl nebo stačí víc zabrat, já to páčím a bojím se abych to neurval. potřebuju podlepit anténu, jelikož mi tam tudy prší :-/ díky Citovat
Saaw Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Najpv vypacis samotne svetlo. Plochym sroubovakom z opacnej strany ako je vypinac. Len jemne vypacit. Nasledne odpojis konektor svetla. Vopchas ruku do tej diery a su tam take dva plastove zacvakavace. Vycvaknes to a potom uz len vyberies ten plast. Nevyberaj to tak ze len podoberies ten plast a snazis sa pacit. Mozes zlomit tie zacvakavace. Spominane zacvakavace je vidno na tejto fotke: Citovat
Guest Vintik88 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 takže ze strany tu krytku od žárovky? ok, zítra zkusím. díky za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.