Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moje auto má 258000 km najeto a nic necuká a táhá výborně hned od začátku. Auto mám od ledna a já to nečistil a nevím jestli ten přede mnou jo. Tak kdyby začlo cukat tak koupím sprej a jdu na to ale teď na to prdím. Filtr nevím jestli má buničinu protože mi ho měnili v servisu bazaru Trotina v rámci slevy na auto. Dali mi poukázky na 4000 kč tak jsem nechal vyměnit olej, filtry,dofoukali klimu a nakoupil jsem ještě domů náplně do ostřikovačů, chladiče,žárovky atd.Auto zatím maká v pohodě.

Odesláno

jeste jsem to necistil, az v tydnu to zkusim, ted nemam time... ale kiukal jsem na ten navod, nemelo by to byt nic sloziteho, tak to snad zvladnu i ja jako laik... a co ta spojka? myslite ze mi odchazi? ale takove to huceni pozoruju jen pri razeni z 2. na 3. a z 3. na 4. jinak to neslysim... radit jde dobre jen obcas jde hur jednicka nebo spatecka, ale fakt jen obcas

Odesláno

jeste jsem zapomel proc chci preventivne vycistit tu vahu... kdyz jsem peugeotka koupil, tak sem delal olej a filtry a vzduchovej filtr byl bez te buniciny, tak si myslim, ze by to vycisteni vahy bylo namiste

Odesláno

a hledam tu vlakno co se tyce ostrikovacu svetel, nasel jsem jen jak to dodelat ale ja to chci odpojit. vadi mi, ze kdyz chci osrtiknout okno tak to ostrikuje i svetla, prijde mi to zbytecny plytvani smesy.... kdyby to slo nastavit, aby to ostrikovalo jen kdyz chci tak by to bylo fajn, ale to asi nejde...

Odesláno
jeste jsem to necistil, az v tydnu to zkusim, ted nemam time... ale kiukal jsem na ten navod, nemelo by to byt nic sloziteho, tak to snad zvladnu i ja jako laik... a co ta spojka? myslite ze mi odchazi? ale takove to huceni pozoruju jen pri razeni z 2. na 3. a z 3. na 4. jinak to neslysim... radit jde dobre jen obcas jde hur jednicka nebo spatecka, ale fakt jen obcas

No na felicii když mi odchazela spojka tak se právě špatně řadila 1 a hlavně zpátečka. Odcházelo to postupně až jsem jednou přijel domu a zpátečku jsem zařadil jen s vypnutým motorem. Do opravy už jsem jel na laně.

Odesláno

Většinou se mění ložisko se spojkou a taky vydrží to co spojka. Jestli se ozývá ložisko tak spojka už taky dojíždí na poslední chvíli.Jinak ta zpátečka mě šla řadit blbě půl roku a pak se to podělalo úplně.

Odesláno

No to není koukni třeba na aukro ale nekupuj žádný levný kšunt.LUK bývá v pohodě kamarád jí teď měnil a stálo ho to i s prací 6000 Kč. Objednával ji podle VIN a stejně tam nepasovala někdy je to vsázka do loterie.

Odesláno

mam takovej blbej dotaz, u radia je zdirka na jack, je to klasicky 3,5 mm? chci si obednat kablik na propojeni tv do autorepraku a nerad bych obednal neco jineho a u auta ted jen tak nebudu. dekuju

Odesláno

ehm, co to je za rádio (nečetl jsem celé vlákno)? Ale jestli je modrý, tak je to na připojení rádia k ovládání páčkou pod volantem, která se samozřejmě musí upravit. To platí pro autorádio SONY

[upravil dne 3/7/12 15:28 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...