Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni mam problém,u mého peugeota 406 2.2 Hdi..Jezdí hezky,ale nad 3000 tisíce otáček uplně přestane táhnout jako by se vyplo turbo,jinak do 3000 jede jak drak,mam podezření na váhu vzduchu ale nevím to jistě,počítač nic nehlásí.

Odesláno

Zdravím, tohle mi dělalo u Opel zafiry 2,2 DTI po rožnutí kontrolky od servisní prohlídky. Do 3000 ot/min to rvalo jak drak a pak sem mohl mít pedál až na podlaze a nejela. Možná to bude stejný problém :)

Odesláno

mam podobny problem, auto nezrychluje tak ako ma, vo vyssich otackach akokeby nemalo tah a nemozem ho dostat nad 170km/h. Co by to teoreticky mohlo byt? Turbo ide na 2,2 baru, novy el. magneticky ventil na nom. Po com ist potenciometer na turbe alebo vaha vzduchu?

Odesláno

tiez sa skus pozriet na vahu vzduchu (nic s nou, ale nerob pokial si pozorne neprecitas ako sa cisti, lebo ju mozes potom rovno zahodit - Koblih69 tu niekde podrobne opisal cely postup)..... Ake su tie vyzsie otacky (od)? Diagnostiku si neskusal?

Odesláno

ptoblem je totizto v tom ze ja som ju uz daval technikovi cistit cca pol roka dozadu a potom zacali problemy, ale medzitym som mal von vstreky a teraz neviem z coho pramenia. Ten ju cistil vraj specialnym sprejom, ale sposob akym to cistil a ako to prebiehalo to uz neviem.

Celkovo auto nema ten tah ako malo ci 1pr. stupen alebo 2. to je jedno auto je vyrazne slabsie a od 3tis otacok do 4tis. ide viacmenej len hluk motora a motora nema ten tah. Preto hladam pricinu uz dobreho pol roka a neviem na to prist.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...