Ondras88 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Ahoj všichni mam problém,u mého peugeota 406 2.2 Hdi..Jezdí hezky,ale nad 3000 tisíce otáček uplně přestane táhnout jako by se vyplo turbo,jinak do 3000 jede jak drak,mam podezření na váhu vzduchu ale nevím to jistě,počítač nic nehlásí. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Počítač jako palubák nebo diagnostika? Citovat
Ondras88 Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 no vubec nic ani jedno,řekl bych že to ještě nebude uplně rozbité,proto to nic nehlásí.. Citovat
Löwe406 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravím, tohle mi dělalo u Opel zafiry 2,2 DTI po rožnutí kontrolky od servisní prohlídky. Do 3000 ot/min to rvalo jak drak a pak sem mohl mít pedál až na podlaze a nejela. Možná to bude stejný problém Citovat
JanoRS Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 no \"podozrenie\" na vahu vzduchu je na mieste alebo to moze byt chyba niekde v podtlakovej sustave - prasknuta hadica Citovat
Frantic Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 mam podobny problem, auto nezrychluje tak ako ma, vo vyssich otackach akokeby nemalo tah a nemozem ho dostat nad 170km/h. Co by to teoreticky mohlo byt? Turbo ide na 2,2 baru, novy el. magneticky ventil na nom. Po com ist potenciometer na turbe alebo vaha vzduchu? Citovat
JanoRS Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tiez sa skus pozriet na vahu vzduchu (nic s nou, ale nerob pokial si pozorne neprecitas ako sa cisti, lebo ju mozes potom rovno zahodit - Koblih69 tu niekde podrobne opisal cely postup)..... Ake su tie vyzsie otacky (od)? Diagnostiku si neskusal? Citovat
Frantic Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 ptoblem je totizto v tom ze ja som ju uz daval technikovi cistit cca pol roka dozadu a potom zacali problemy, ale medzitym som mal von vstreky a teraz neviem z coho pramenia. Ten ju cistil vraj specialnym sprejom, ale sposob akym to cistil a ako to prebiehalo to uz neviem. Celkovo auto nema ten tah ako malo ci 1pr. stupen alebo 2. to je jedno auto je vyrazne slabsie a od 3tis otacok do 4tis. ide viacmenej len hluk motora a motora nema ten tah. Preto hladam pricinu uz dobreho pol roka a neviem na to prist. Citovat
bobes84 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 ahoj pežotáci, taky mi to netáhne nad 3000 otáček, můžete poradit, předem díky.. Citovat
JanoRS Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 strucnejsie sa tvoj problem opisat uz hadam ani nedaaa:aut:mrk Takze mas dve moznosti : 1. pohladas prispevky kde sa to riesi napr. takto http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=netahne&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED 2. opises tvoj problem podrobnejsie.... :papa Citovat
bobes84 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 do 130km to jede jak šlak a nad 3000 otáček to netáhne vic jak 170km/hod. nedám, jenom kde si měl problém ty, jestli si to vyřešil Citovat
Frantic Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 bobes hh rovnaky problem mam auto nepusti nad 170km/h ani za svet. riesim to v teme peugeot 308 2.0hdi ak ta to zaujima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.