Cruiz Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Čau všichni, mám 106 rv.1999 a chtěl bych se zeptat, jak se řeší problém, když máte 3-šroubová kola, a potřebujete nasadit 4 nebo 5ti šroubová? Chápu, nejspiš podložky, popř. mužete mi poradit jaké? Konkretně rozteč originálních kol je 3x98 a ET 15 ... díky moc.. Citovat
kujon106 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Tak to je jednoduché, ty se změnou rozteče :-) V podstatě jsou tyto možnosti: - podložky pro změnu rozteče - jiné nápravy - prodej auta - hledání a koupě kol v 3x98 Citovat
odee Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Přesně jak říká Kujon, hlasoval bych pro výměnu náprav:super Bude to asi nesložitější, ale nejlepší Citovat
PAJA106 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Nejjednodušší a nejjistější je výměna auta. Když vyměniš nápravy, což znamená hodně věcí vyměnit, tak je to nerentabilní a stále máš v TP omezení na danou motorizaci. Z jeho popisu jsem pochopil, že má 1.0 3x98 a vyhlídlá jiná kola. V tom případě podložky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.