Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sháním... ...pod nárazník.

Recommended Posts

Odesláno

Ten první nástavec je z Renaultu Laguna nebo z Espace (ty starší modely) - sám ho tam mám:D:D. Z Espace je krapet větší!! A na tý druhý fotce je z Megana nebo z novy Laguny.:papa:papa Kamoš ho kupoval na vrakáči a platil myslím kolem 1000Kč. Ale prej je to nedostatkový zboží!!!! Ale ze svejch zkušeností tento plast nedoporučuji lakovat!!!:papa

Odesláno
Napsán autorem Kvasky

Ten první nástavec je z Renaultu Laguna nebo z Espace (ty starší modely) - sám ho tam mám:D:D. Z Espace je krapet větší!! A na tý druhý fotce je z Megana nebo z novy Laguny.:papa:papa Kamoš ho kupoval na vrakáči a platil myslím kolem 1000Kč. Ale prej je to nedostatkový zboží!!!! Ale ze svejch zkušeností tento plast nedoporučuji lakovat!!!:papa

mas to na 306ce?? musel jsi to nejak upravovat??

Odesláno

ani moc ne. Ja tam mám nárazník Vulcan - z S16 (1995) a pod něj jsem to přišrouboval pětky šrouby. Napasuješ to celkem bez problémů, protože ten plast je skoro guma, tak že se podá. Musel jsem ho na každý straně asi o 3 - 4cm zkrátit, aby mi to nelezlo do kol. A vypada to docela dobre. Večer snad dám fotku. :papa

Odesláno

No nedoporučuje se lakovat protože je to pologuma a hned to popraskáááá :P Leda to celý zbrousit , primer, a pak několik vrstev ale stejně bych tomu moc nevěřil. :(

Odesláno

No nedoporučuje se lakovat protože je to pologuma a hned to popraskáááá Leda to celý zbrousit , primer, a pak několik vrstev ale stejně bych tomu moc nevěřil.

-------------------------------------------------------------------------------

Několik vrstev a ani zbroušení nepomůže!!!!! Používal jsem i Plastofix a stejně to bylo marný :( . Ze zkušeností bych to nechal černý a alespoň to nejak vypadá. Já osobně s tímto lízátkem dřu při každým zajetí do garáže.:D:D:D

Odesláno

hezky...vidim ze to de opravdu napasovat :) uz delsi dobu hledam neco pod naraznik a tohle je teda idealni...asi pudu do toho :)

Odesláno

Kde ze ten spodek sezenu ? Taky bych si to tam dal. Jinak mam na prodej naraznik, ktery mam v profilu... je takhle jak je na aute, ale je na dvou mistech prasklej. Necham ho nafotit a hodim to sem. Pujcil jsem auto brachovi a narval to do medoura. Mam novej predek (svetla, kapota, naraznik) ten co mam v profilu je na prodej + jedno svetlo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...