white Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 Sháním tento kus plastu (viz foto) pod nárazník na 406tku. Nemáte jej někdo? Nebo nevíte kde a za kolik se to dá sehnat? Citovat
Kvasky Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Ten první nástavec je z Renaultu Laguna nebo z Espace (ty starší modely) - sám ho tam mám:D:D. Z Espace je krapet větší!! A na tý druhý fotce je z Megana nebo z novy Laguny.:papa Kamoš ho kupoval na vrakáči a platil myslím kolem 1000Kč. Ale prej je to nedostatkový zboží!!!! Ale ze svejch zkušeností tento plast nedoporučuji lakovat!!! Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Napsán autorem Kvasky Ten první nástavec je z Renaultu Laguna nebo z Espace (ty starší modely) - sám ho tam mám:D:D. Z Espace je krapet větší!! A na tý druhý fotce je z Megana nebo z novy Laguny.:papa Kamoš ho kupoval na vrakáči a platil myslím kolem 1000Kč. Ale prej je to nedostatkový zboží!!!! Ale ze svejch zkušeností tento plast nedoporučuji lakovat!!! mas to na 306ce?? musel jsi to nejak upravovat?? Citovat
Kvasky Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 ani moc ne. Ja tam mám nárazník Vulcan - z S16 (1995) a pod něj jsem to přišrouboval pětky šrouby. Napasuješ to celkem bez problémů, protože ten plast je skoro guma, tak že se podá. Musel jsem ho na každý straně asi o 3 - 4cm zkrátit, aby mi to nelezlo do kol. A vypada to docela dobre. Večer snad dám fotku. Citovat
Kvasky Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Tak smůla. Foto dám až v patek, protože jsem nenašel ideální foto a tady na koleji nemám auto Citovat
destiny Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Lidověse tomu říká lízátko. A jestli pak víte proč? No protože s tím olizujete obrubníky při parkování. Jak už tady padlo, nedoporučuje se lakovat! Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No nedoporučuje se lakovat protože je to pologuma a hned to popraskáááá Leda to celý zbrousit , primer, a pak několik vrstev ale stejně bych tomu moc nevěřil. Citovat
Kvasky Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No nedoporučuje se lakovat protože je to pologuma a hned to popraskáááá Leda to celý zbrousit , primer, a pak několik vrstev ale stejně bych tomu moc nevěřil. ------------------------------------------------------------------------------- Několik vrstev a ani zbroušení nepomůže!!!!! Používal jsem i Plastofix a stejně to bylo marný . Ze zkušeností bych to nechal černý a alespoň to nejak vypadá. Já osobně s tímto lízátkem dřu při každým zajetí do garáže.:D:D Citovat
Kvasky Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Tak jsem hledal nějakou vhodnou fotku a našel jsem jen tohle. Dřu stím kde můžu (prostě Lížu - proto lízátko) :D:D Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 hezky...vidim ze to de opravdu napasovat uz delsi dobu hledam neco pod naraznik a tohle je teda idealni...asi pudu do toho Citovat
Xaverious Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Kde ze ten spodek sezenu ? Taky bych si to tam dal. Jinak mam na prodej naraznik, ktery mam v profilu... je takhle jak je na aute, ale je na dvou mistech prasklej. Necham ho nafotit a hodim to sem. Pujcil jsem auto brachovi a narval to do medoura. Mam novej predek (svetla, kapota, naraznik) ten co mam v profilu je na prodej + jedno svetlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.