pp205 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 za 15 let pouzivani nokii jsem tohle zazil +- 10x, nastesti jsem mel kamose v nokii, prehral soft a klid (stejne te nic jinyho nemine), tel si proste vymaze kod, zadny tam neni a on sam to nepobere :-) ted uz bych nokii nepodlozil ani stul .... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Víš co, máš ji rád? kup jí novej Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 defaultny kod nokie je: 12345 (pokial ovsem nebol zmeneny) Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Mobil se po 2 dnech zase rozhodl odemknout, tim samym kodem ktery jsme do nej uz 100x davali. Kod klaves odstranen, tak doufejme, ze se to uz nebude opakovat. Citovat
ivanh Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Takze pomohla stara dobra metoda odlezania, problem staci nechat odlezat par dni (dlzka je zavisla od Murphyho premennej) a sam sa vyriesi :D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Doporučení nepoužívat žádné zámky a hesla. Na mobilu mi to příjde zbytečné. Dneska když ho ztratíš tak kartu blokneš a za pár korun koupíš nový.A heslo nebo PIN jen zdržuje. Aspoň já to před deseti lety vypnul a od té doby nikdy nepoužívám. Citovat
fejfarz Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Ještě fungoval takový trojhmat zmáčkly se tři tlačítka najednou a telefon se resetoval do původního stavu. Nevím jak to je teď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.