Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj já jsem montoval stropní monitor a propojoval jsem to s rádiem. vyřízl jsem čalovnění na stropě, nalepil desku na plech a potom jsem na desku šrouboval monitor, ke středovému sloupku u řidiče jsem vykotlal díru v pěně pod čalovněním a potom protáhl kabely sloupkem až k podlaze a potom pod palubovku. Na stropě je to trochu vidět, že tam je není originám pěna,ale nevím jak to jinak udělat. Třeba se ti to povede líp. Přikládám foto.

post-26542-14109623847103_thumb.jpg

Odesláno

aaamilan:

co je to za velikost? to je jak kino :)

dusan:

ten z allegra by mě zajímal jak bude kvalitní, taky jsem na něj koukal a za tu cenu

[upravil dne 4/5/2012 23:10 od kveton]

Odesláno

dusan:

ten z allegra by mě zajímal jak bude kvalitní, taky jsem na něj koukal a za tu cenu

Kamos poliak ho ma v multivane uz dva roky , funguje bez problemov tak uvidime.

xpetrix : toto vlakno som sledoval ale chcel som vediet ako je to na 806. Niekto to tu pred casom popisoval ak sa nemylilm. Nevadi poradim si , nevidim v tom problem.:D:papa:super

[upravil dne 5/5/12 11:41 od dusan2]

[upravil dne 5/5/12 11:50 od dusan2]

Odesláno

Tak dvd je doma ak bude cas cez vikend sa do toho pustim len ma este zaujima ako daleko ho namontovat. aaamilan mas ho v urovni prednych sedadiel? Vyhovuje to alebo by si ho posunul dopredu ci dozadu ? :myslim

Odesláno

Já ho mám zároven s předníma sedačkama, víc dopředu jsem ho nechtěl, abych ho neměl vedle sebe, ale spíš zasebou. Jinak vyhovuje, i když ideální je když děti sedí až v poslední řadě sedadel, mají dost místa před sebou a pěkně vidí, ale dá se na to v pohodě koukat i z prostřední řady. Dodám nějáké foto.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...