dusan2 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Objednal som si tento tyzden stropne dvd takze ma caka montaz. aj som tu kedysi cital ako to niekto montoval no nedari sa mi to najst. Viete mi s tym niekto pomoct ? Dik. Vyzera asi takto http://allegro.pl/sam-monitor-podsufitowy-ruchomy-dvd-mp3-divix-vcd-i2303274781.html [upravil dne 3/5/12 16:42 od dusan2] Citovat
aaamilan Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Ahoj já jsem montoval stropní monitor a propojoval jsem to s rádiem. vyřízl jsem čalovnění na stropě, nalepil desku na plech a potom jsem na desku šrouboval monitor, ke středovému sloupku u řidiče jsem vykotlal díru v pěně pod čalovněním a potom protáhl kabely sloupkem až k podlaze a potom pod palubovku. Na stropě je to trochu vidět, že tam je není originám pěna,ale nevím jak to jinak udělat. Třeba se ti to povede líp. Přikládám foto. Citovat
dusan2 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Dik tak nejako som si to predstavoval ale mne staci natiahnut :superlen napajanie lebo to moje dvd ma FM transmiter . Citovat
kveton Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 aaamilan: co je to za velikost? to je jak kino dusan: ten z allegra by mě zajímal jak bude kvalitní, taky jsem na něj koukal a za tu cenu [upravil dne 4/5/2012 23:10 od kveton] Citovat
macik.83 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Za tu cenu to vypada dobre, pockam si na odezvu Nahod pak foto Citovat
dusan2 Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 dusan: ten z allegra by mě zajímal jak bude kvalitní, taky jsem na něj koukal a za tu cenu Kamos poliak ho ma v multivane uz dva roky , funguje bez problemov tak uvidime. xpetrix : toto vlakno som sledoval ale chcel som vediet ako je to na 806. Niekto to tu pred casom popisoval ak sa nemylilm. Nevadi poradim si , nevidim v tom problem.:papa:super [upravil dne 5/5/12 11:41 od dusan2] [upravil dne 5/5/12 11:50 od dusan2] Citovat
dusan2 Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Tak dvd je doma ak bude cas cez vikend sa do toho pustim len ma este zaujima ako daleko ho namontovat. aaamilan mas ho v urovni prednych sedadiel? Vyhovuje to alebo by si ho posunul dopredu ci dozadu ? Citovat
aaamilan Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Já ho mám zároven s předníma sedačkama, víc dopředu jsem ho nechtěl, abych ho neměl vedle sebe, ale spíš zasebou. Jinak vyhovuje, i když ideální je když děti sedí až v poslední řadě sedadel, mají dost místa před sebou a pěkně vidí, ale dá se na to v pohodě koukat i z prostřední řady. Dodám nějáké foto. Citovat
aaamilan Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 dusan2. Ahoj tak jak probíhá montáž DVD, už to máš hotový? když tak dej nějáké foto jak to vypadá Citovat
dusan2 Odesláno 25. květen 2012 Autor Odesláno 25. květen 2012 Minuly vikend som to namontoval len nejako som nestihol fotit. Myslim ze sa to vcelku podarilo par fotiek tu hodim ked si najdem cas. Citovat
dusan2 Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Tak pridavam to malo co som nafotil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.