Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte pežotaci potreboval by som od vas radu alebo pomoc mam 307sw s RADIOTELEFONOM RT3 s GPS neviem aka je to verzia rocnik auta 2004 ale na prednom paneli nema LIST ale TA PTY na lavej strane pod koleckom . Teraz k veci pred pol rokom mi prestalo fungovat alebo raz zaplo raz nie na porazenie necely tyžden tomu auto stalo na slnci a zazrak znovu sa rozbehlo išlo asi 10min potom ho vyplo a zase zaplo ale na farebnej obrazovke napisalo ZARIADENIE BUDE VYPNUTE ABY NEDOšLO K JEHO POšKODENIU a koniec zase nejde neviete niekdo co to môže byt za chyba ci mi treba nove ale preco ho zapne ked je dost teplo . A ešte otazka musi mat radio ventilator lebo za radiom neni nic ale väcšinou ho zaplo pri vyššej teplote:super:papa Za radu alebo pomoc vopred dakujem nevyzna sa niekto do tych rt3.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Autoradio ma ventilator, ak nestiha uchladit najprv povypina jednotlive sluzby, gps, telefon, telematiku, hdd ak tam je a ak uz je moc prehriate tak sa vypne a chladi, to co popisujes moye byt vadny snimac teploty autoradia.

Odesláno

V daka za odpoved a nevieš kde sa ten snimač v radii nachadza teploty.Ale za radiom neni žiadny ventylator dasato nejako vyriešit ten ventylator.Ešte raz dik.

Odesláno

mnel sem to same jednou slo jednou ne pak uz nenabehlo vubec musel sem vymenit monitor a repasovat radio sezen si rychle nekoho kdo tomu rozumi muze ti to kleknout uplne taky rok 2004

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...