Keejml Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Zdravím, dnes jsem přišel k zaparkovanému autu a po odemčení svítí nápis STOP, normálně nastartuje a jede, ale svítí kontrolka motoru, neukazují budíky, indikátory blinkrů nejdou. Stalo se Vám něco podobného? Nenašel by se někdo s diagnostikou v okolí Jindřichova Hradce, kdo by se mi na to zítra podíval? Děkuju za odpovědi Citovat
HonzaZ Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Kdyby jsi to vydržel do soboty odpoledne, tak není problém Citovat
Michal.x Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 vím že asi to nebude ta samá závada ale řešil sem kamáradovy něšli budíky nešel display nešlo rádio jen svítila stop abs a chyba motoru auto běželo a bylo to vadným VAN Busem Citovat
Keejml Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Dneska už jsem odjížděl, takže sobota mi nepomůže, ale děkuju za nabídku! Citovat
Hanes 88 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 ahoj hoši mám ten samý problém nevíte co to muže být ?? a najde se někdo s diagnostikou v okolí vrchlabí nebo trutova dík za odpovědi :-) Citovat
Keejml Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Včera večer jsem dal auto do servisu s diag, zítra by měl být nějaký výsledek, pak dám vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.