Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To vůbec, to podle mě nemáš nárok poznat u žádnýho auta.:bojim

Jen bych řekl, že 508 je líp zpřevodovaná a točí míň, než 407. Ale přesně si už otáčky u 407 při různejch rychlostech nepamatuju.

Odesláno

tak hoši musím se tak trochu pochlubit :aut... včera

Kolín - Praha (Motol) - Kolín do D11,

Kolín - Čáslav,

popojíždění po Kolíně,

a večer Kolín - Praha (Bohnice) - D11, popojíždění po Praze a natáčení filmu, takže pocukávání a potom

Praha - Kolín - D11 max 100km/h byla hrozná mlha

a nakonec Kolín - Rohozec - Kolín a myslím si že vcelku dobrý výsledek s 235/45/18 :-) sem nadšen

post-40711-14109627602852_thumb.jpg

Odesláno

pkr: po place sem se akorát rychle rozjížděl, aby se rychle zahřálo auto a topilo to... :D

Pavelbbk: jako nestěžuju si viď... ale vždycky si řikám, když na nádrž ujedu přes 1200km, je to supr, jednou se mi povedlo necelých 1400 ale to už byl opravdový extrém

Odesláno

Praha - Bratislava - Praha za 6.4. Rychlost mezi 120 do 150, vetsinou 140. Myslel jsem, ze bych to dal za 6, ale mam jeste syrovy motor, 3300 km. I tak to ale neni spatny.

Odesláno

Ja som dal KE - BA - KE na 7,3l. Rýchlosť všeliaká - do 205km/h, viacero prudkých akcelerácií ale väčšinou 143 km/h na dialnici a cca 120-130 na okresných. Som spokojný. :)

Odesláno

tak si myslim, že na tebe asi v tuto chvíli nikdo nemá... :D ale tos na to musel šlapat teda solidně, já když vymažu spotřebu a jezdim po městě, tak jezdím po městě do 9 a to po tom městě moc nešetřim plyn :D

Odesláno

Jojo, ve meste je to fosilni peklicko. Tak tezke auto ale ani min zrat nemuze. I proto se jizde po meste vyhybam. Do mesta holt patri prckove.

[Edited on 24/10/12 09:27 by Hajra]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...