Koubis88 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 čauves lidičky, mám problém, loketní opěrka u řidiče se mi sama otevírá, otevře se i při zabouchnutí dveří. Zobáček i držák zobáčku nevypadají opotřebeně moc, víte co s tím někdo??? Díkes Citovat
Joozino Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 otvori sa smerom hore ? tu polohu myslis ? Citovat
Joozino Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 cakal som ze sa niekto ozve ..no otvorit ani nie, ale vysunut do predu sa da Citovat
Jolandar Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Zdravím, možná to samé jsem řešil před rokem( pořád se to otevíralo). Rozebral jsem opěrku ( pár šroubků ) a zjistil, že ten zobáček to je takový plastový díl ohnutý do U, aby to pružilo. No a bylo to zlomené. Pelášil jsem to servisu v domění, že za pár kaček dostanu součástku a je to. Ouha nabídli mi pouze celou opěrku za 5000 Kč, což jsem k jejich velké lítosti odmítl a doma se na to koukl ještě jednou a vyřešil jsem to tak, že jsem to spojil dohromady tenkými plíšky, které jsem pak po provrtání zlomených částí sešrouboval. Dodnes to fachčí. Pokud by ti to nešlo zkusil bych to vymontovat a nafotit, ale není to nijak složité, práce tak na hoďku. Citovat
Lgeis Martinko Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Mam otazocku...nemate niekto skusenost alebo neviete ci by pasoval ten vrch cely ktory sa otvara z 607...ja ho mam prasknuty a skor by som tam dal ten zo 607 lebo sa da este otvorit a je vnom ulozny priestor...dik Citovat
Lgeis Martinko Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Mam otazocku...nemate niekto skusenost alebo neviete ci by pasoval ten vrch cely ktory sa otvara z 607...ja ho mam prasknuty a skor by som tam dal ten zo 607 lebo sa da este otvorit a je vnom ulozny priestor...dik Citovat
Judes Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Otváranie lakťovej opierky sa riešilo tu a je tam spomenuté že to je pozostatok zo 607, takže by to tam aj mohlo pasovať ale nezostane nič iné než to vyskúšať. Citovat
Flying_dragon Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Opěrku doma snad ještě mám náhradní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.