Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám dotaz, chtěl bych nějak opravit neboli utáhnout světlo na dveřích od kufru. Chci se jen zeptat, jde nějak normálně rozdělat než něco zničím? :) Jde o to, že jak mi každý druhý, kdo po sobě zavře kufr s ním mlátí, tak nedrží jak má a při jakékoliv nerovnosti to dělá bordel a mně to vadí.

Díky moc všem za rady, pokud tady téma už je, omlouvám se a budu rád za odkaz, já hledal, ale nenašel.

Ahoj Jarda

[Edited on 27/4/12 22:44 by jarda007]

Odesláno

ahoj, normálně vycvakneš ten černý kryt (kolmo ke sklu) a tam uvidíš, že se pravděbodobně odlepila podložka na šroub. přilep nějakým silikonem nebo podobně... já to dělám cca 2x ročně... pak to už nebude snad drnčet

Odesláno

co vím, tak tam drnčí většinou ten samotný kryt světla. Já ho podlepil silikonem a od té doby mám klid....

[upravil dne 29/4/12 23:58 od Brizan]

Odesláno

Díky moc pánové, mrknu ještě dneska na to a jsem zvědav, každopádně bych řekl, že drnčí ten kryt světla, máte recht ;) Přeji hezký zbytek neděle.

[Edited on 29/4/12 11:02 by jarda007]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se mi to tak nějak podařilo, ikdyž se mi silikon vytlačil do okrajů, takže budu potřebovat ještě jednou se na světlo vrhnout, pro změnu trošku poskakuje ten kryt, ale to už nějak dořeším ;)

Přeji příjemný víkend (ikdyž to tak venku moc nevypadá).

Ahoj Jarda

Odesláno

To vypada jako bys ten prostor pod krytem celej vylejval silikonem:D vubec neni potreba to prehanet, ja dal pouze par kapek na stycne mista aby to nedrncelo a zaroven abych se tam jeste nekdy v budoucnu dostal. ;)

Odesláno

Ne tolik jsem ho tam nedal :D Nechytlo se to tak, jak jsem čekal, ale drží :) Každopádně nyní mi spíše drnčí ten kryt, jak si psal, který je na tom nacvaklý, tak musím pořešit ještě ten a pak se vrhnu na chybu žárovek ;)

[Edited on 13/5/12 13:19 by jarda007]

Odesláno

Tak já sundal kryt a uvolnilo se mi to celé, tak jsem musel podlepit světlo na těch kulatých plochách, dal jsem si záležet a pod kryt dal oboustrannou lepenku ;) Říkal jsem si, že bych tam také dal silikon, ale netušil jsem, kam nejlépe ho umístit a měl jsem myšlenky na to, že ho třeba budu potřebovat někdy sundat :D Ale nyní to drží, musím to zaklepat :)

[Edited on 17/5/12 01:14 by jarda007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...