Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pravděpodobně u nějaké tuning firmy - na netu jich najdeš hafo. Já se díval po ostré vačce na 1.9 GTI, ale je to celkem rána. A těch pár koní za to nestojí - aspoň mě.

:papa

Odesláno

No pokud seženeš míčko do 205 jako má např. Jehlix, tak víceméně žádnej (pokud máš GTI). Jinak míčko ze 405 tam jde taky, ale to je už prácička od které mě všichni odradili.

No jinak pro mě osobně by byl neřešitelnej problém tam dát i 205ový míčko - to jen tak naokraj :D:D:D

Odesláno

Hele, Bohouši, ono se dělalo 205 MI ? co to byl za model? Já žil v představě, že byly jenom 405 MI, a JEHLIX má 405 MI se zkráceným sáním ?

to jerry205: Prolez tady diskuzi, téma: Jak narvat Mi16 do 205 - je tady takovým evergreenem ;)

Odesláno

2 Vix - jóóó donedávna jsem si myslel to samý. Ale pak mě tu hlavy zasvěcenější sdělili, že se do 205 dělalo míčko, ale sehnat ten motor se rovná skoro zázraku. Teda já na něj nenarazil - když jsem se ho pokoušel sehnat.

:papa:papa

Odesláno

...toš mam tam mi16 s P405 obsah 1,9l

zkraceny sani nemam to ma Martin Křenek,kterej mě slibil že mě ho uděla.

Ja to auto koupil už s timhle motorem,kterej tam byl namontovanej mysto klekliho origo 1,9gti.

vice zde- http://www.tuning.cz/frenkyh/

Jinač by to chtělo trošku šikovnějši ručičky kdy by si to někdo chtěl dělat sam.

Odesláno

Jerry205:saci potruby jse jednoduše rozřizne zkrati o potřebnou delku a opět svaři-tim se ma dosahnout teho že se kroutak posune pry do nižšich otaček.A taky se ziska kousek mista pro chladič.

Crack:moje 205mi16 ma sportovni tlumiče KONI s regulaci tvrdosti + pružiny OMP-40

a přesazene torzni tyče.

[Editován dne 16/5/05 JEHLIX]

Odesláno

filtr + násadu na váhu vzduchu + spojovací materiál.

vykucháš vlastně komplet sání.

Pokud to chceš vidět, tak se mrkni na fotku do mýho profilu člena je to tam celkem dobře vidět.

:papa

Odesláno

No tak to jsem zase o něco chytřejší, ale kdysi mě tu něco takového někdo radil, jen bych to musel najít, takže to míčko do 205 nemám z vlastní hlavy a nebo jsem si to překroutil - což je klidně možné.

:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...