Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to netušim... ale přední ve vnitř se sundá celej průhlednej kryt a nevim teda jak kolega pkr ale já jsem u zadních sedadel vyndal celou lampičku a jen zezadu vycvat celou krytku i se žárovkou a jinak všude jinde je to jen vycvaknout ty průhledný krytky a vyměnit žárovku...

Odesláno

mno trošičku ale jak řikám, vzhledem k tomu, že je to až úplně pod světlem tak to není vidět, funkci to nemění a světlo drží... ;-)

Odesláno
Tak toto je fasa musim tiez povimienat tie hnusne zlte 1000 rocne ziarovky :D pekna robota.Predpokladam navod na vyhodenie skliciek asi bude v knizke.Ci?

V knížce nic nenajdeš.:bojim

Přední sundáš celý, včetně chrom rámečku. Vzadu jsem nejdřív sundal tu černou část světla, potom je lepší přístup k planžetě z boku světla, směrem dopředu. To uvidíš. Ta černá část má na delších stranách ( nahoře i dole ) dva výstupky na krajích. Pozor na chrom.

A nic jsem neulomil.:mrk

[upravil dne 27/4/12 17:32 od pkr]

Odesláno

nevim jak je to na 508, ale zkousel jsem to udelat u me 308 a mel jsem problem v tom, ze ty ledky porad lehce svitily a problikavaly kdyz uz melo bejt zhasnuto, tak jsem se na to vyprdnul

Odesláno

Jo, kupoval jsem normální. Asi to bude tím, že 508 nemá kontrolu žárovek, aspoň pokud jsou LED světla. U klasickejch si nejsem jistej.

V autorizáku mi tvrdili, že mi to nebude svítit vůbec, ať to ani nezkouším. Ještě, že jsem na ně nedal.:P

U 407 to blblo. Kluci to tam řešili.

[upravil dne 28/4/12 20:25 od pkr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...