Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Další lahůdka, při každém zamknutí auta, mi cca o 5 cm sjede zadní okénko. Zkoušel jsem to různě přes držení 10s v karních polohách (nahoru , dolů). Ale stále nic. Nemáte někdo nápad jak to vyřešit na místě, abych nemusel do servisu?

Odesláno
Tak se manželce povedlo rosekat sklo na zadním skle. Bylo to v pátek v poledne a já měl v pět odjíždět na ryby. Sklo celé venku a u nás ve městě samozřejmě nikde k sehnání. Nakonec mé ryby zachránilo Autoskla Praha, sice za velký peníz 6500Kč:roll, ale za 2 hoďky hotovo :potlesk

Prosím Tě a jak se jí to povedlo? Na co si máme dát pozor? To sklo je přeci za nárazníkem docela dost schovaný.

Odesláno

Možno nacúvala do nejakej reklamy ako ja :D Reklama bola na stlpe a prečnievala. Cúval som vedľa stlpu ale nenapadlo sa pozrieť sa aj hore, zrazu iba buchot, ale chvalabohu si to odniesol iba nápis peuget-club a reklama trochu povolila. Spodok reklamy bol cca 20 cm pod úrovňou strechy 807.

Odesláno

No prave ze couvala jen na parkovisti pred domem ke krovi, slabe vetvicky, x krat jsem se tam pak byl podivat, zadna silnejsi vetev nebo neco. A pry uz docouvavala a najednou rana jako kdyby ji tam neco vletelo, jenze to krovi je vysoke asi 3 metry a huste, takze treba decka tam kamen ani hodit nemohla. Takova mensi zahada. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...