Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za \"nepežotí\" dotaz, ale zdejší majitelé jednobodových stříkaček by se s tím mohli setkat, protože se jedná o stejnej systém. Včera totiž kámoše vypekl můj bejvalej Trpaslík (Favorit Bosch MonoMotronic 40 kW).

Po prvních cca deseti minutách mu zničehonic chcípl a pak se mu ho povedlo nastartovat asi až na čtvrtej pokus. Ujel dalších pár km a znova se to opakovalo. Při cestě z práce mu už chcípal každejch pár metrů, tak ho nakonec na laně dotáhl mimo silnici.

Vyměnili jsme:

- svíčky

- filtry (palivo a vzduch)

- víčko, palec, kabely

- cívku

- snímač otáček

- pojistkovej panel

Zkusili jsme:

- odpojit ŘJ na cca půl hodiny

- odpojit Lambdu

- odpojit snímač teploty vody

Pokaždý, když se nám ho povedlo nastartovat, tak ujel cca 20- 60 metrů a zase chcípl a nešel natočit. Svíčky stejně opálený, suchý, jiskru dává, palivo taky.

Máte někdo tušení, kde by mohl bejt problém? My už si z toho trháme vlasy...

Odesláno

skontroluj privod paliva do \"ac pumpy\"

ak mas stare este textilom potiahnute hadicky tak vzhladom na ich vek su popraskane a nasavaju falosny vzduch.

mal som \"fačko\" a presne ako popisujes sa mi spravalo ked mi praskla hadicka privodu paliva. kedze je tam podtlak

v tej hadicke, tak neziaduci vzduch v systeme presne totot robil... :super

Odesláno

Tady už ac pumpa není, čerpadlo je v nádrži, protože je to stříkačka;) A palivový hadice jsou klasika bez opletení a zpuchřelý nejsou. Seženu si manometr a vsadim ho do palivovýho vedení, jestli dává stabilní tlak...

Odesláno

Vzpomínám si, že mě na Feldě něco podobného jednou dělalo čerpadlo v nádrži. Protáčela se ta vrtulka na hřídeli, za studena to makalo jako fík, jakmile se trochu ohřál benzín, bylo vymalováno. A protože to celkem normálně bzučelo, tak jsem čerpadlo předem vyloučil a byla to chyba, vyměnil jsem půl Feldy, než jsem se k tomu vrátil....

Také se někdy dokáže zabordelit mastným sajrajtem a prachem ten zub pod snímačem otáček.

[upravil dne 24/4/12 11:10 od bak65]

[upravil dne 24/4/12 11:13 od bak65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...