Dundee Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Sorry za \"nepežotí\" dotaz, ale zdejší majitelé jednobodových stříkaček by se s tím mohli setkat, protože se jedná o stejnej systém. Včera totiž kámoše vypekl můj bejvalej Trpaslík (Favorit Bosch MonoMotronic 40 kW). Po prvních cca deseti minutách mu zničehonic chcípl a pak se mu ho povedlo nastartovat asi až na čtvrtej pokus. Ujel dalších pár km a znova se to opakovalo. Při cestě z práce mu už chcípal každejch pár metrů, tak ho nakonec na laně dotáhl mimo silnici. Vyměnili jsme: - svíčky - filtry (palivo a vzduch) - víčko, palec, kabely - cívku - snímač otáček - pojistkovej panel Zkusili jsme: - odpojit ŘJ na cca půl hodiny - odpojit Lambdu - odpojit snímač teploty vody Pokaždý, když se nám ho povedlo nastartovat, tak ujel cca 20- 60 metrů a zase chcípl a nešel natočit. Svíčky stejně opálený, suchý, jiskru dává, palivo taky. Máte někdo tušení, kde by mohl bejt problém? My už si z toho trháme vlasy... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 skontroluj privod paliva do \"ac pumpy\" ak mas stare este textilom potiahnute hadicky tak vzhladom na ich vek su popraskane a nasavaju falosny vzduch. mal som \"fačko\" a presne ako popisujes sa mi spravalo ked mi praskla hadicka privodu paliva. kedze je tam podtlak v tej hadicke, tak neziaduci vzduch v systeme presne totot robil... Citovat
Dundee Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Tady už ac pumpa není, čerpadlo je v nádrži, protože je to stříkačka;) A palivový hadice jsou klasika bez opletení a zpuchřelý nejsou. Seženu si manometr a vsadim ho do palivovýho vedení, jestli dává stabilní tlak... Citovat
bak65 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Vzpomínám si, že mě na Feldě něco podobného jednou dělalo čerpadlo v nádrži. Protáčela se ta vrtulka na hřídeli, za studena to makalo jako fík, jakmile se trochu ohřál benzín, bylo vymalováno. A protože to celkem normálně bzučelo, tak jsem čerpadlo předem vyloučil a byla to chyba, vyměnil jsem půl Feldy, než jsem se k tomu vrátil.... Také se někdy dokáže zabordelit mastným sajrajtem a prachem ten zub pod snímačem otáček. [upravil dne 24/4/12 11:10 od bak65] [upravil dne 24/4/12 11:13 od bak65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.