Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj ty čepičky pujdou do pryč,jen mi bylo líto je vyhodit dám menší :-) a s výškou sem spokojen,měl sem strach,ale v poho,už se těším na jaro a na srazíky :-) jinak díky...já z tech kol mám děsnou radost

[upravil dne 9/1/13 19:34 od 106sťák]

post-24936-14109628849616_thumb.jpg

Odesláno

:-) ještě porád neim třeba to ani neprodám za ty prachy i když bych třeba slevil,ale bral bych vw :-) neim ještě uvidím...ono až tam třeba dám ty kola zase si to rozmyslím :-)

Odesláno

Upřímně Golfa MK2 GTI nebo G60 jsem kdysi dávno ve svých 18letech taky chtěl ale to je hodně let...a teď sehnat pěkný kus je dost nadlickej výkon..ale držím palce.Ale upřímně bych si nechal co máš.

Odesláno

jo souhlásím s johnem , hlavně pokud budeš chtí dvojku golfa v pěkným stavu tak si připrav ještě tak o 30 000 vic než co máš cenu peugeota (btw: a cenovka je trošku nesmysl.), dřív si dvojku golfa sehnal za pár penšz , ale s dobou stoupla jenho cena a jak už říkal john sehnat nějakýho aby jsi do něj nemusel nasypat prachy tak to je umění, a na víc to auto nebude na dení ježdění. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...