Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

děkuji...opěrka je od jednoho člena klubu a měl sem možnost sehnat samolepky,tak sem si hrál,origo to není,je to samolepka přes samolepku...

konečně se mi podařilo ty lišty dveří které sem dával do carbon folie nalepit mamutem,to musí držet i kdyby nechtělo :-)

Odesláno

Dále sem přezul na plechový kola,sehnal se za krásnouu cenu a ty orezlý disky sem trochu poupravil,experimentoval sem s barvama,nakonec 3 disky sou v černým matu a jeden samozřejmně vyjímka,je to jen tak na pobavení :-D

[upravil dne 30/10/12 22:43 od 106sťák]

post-24936-1410962780961_thumb.jpg

Odesláno

ja ty listy v karbonu mel taky a moc dlouho nevydrzely myslim jako nez sem do nich chytil nejakej kaminek nebo mi je nekdo (asi nejakej fanousek nemeckejch aut :D ) neposkrabal klicema :)

Odesláno
pridavam ti sem ten komentar jak chceš, ale nevim co ti sem mam napsat k tomu jako !! muj nazor vis

ježiš kluku ty seš magor jinak tě nazvat nemužu...ptám se tě že sem tě tady neviděl online,zrozna od tebe žádnej koment nečekám...tak si otravuj jiný lidi,ještě jich hrstka zbyla

Odesláno

na muj vkus dost preplacany tou folii a o te kuzi ani nemluvit.... to radsi budu mit tu kapotu od sutru...

me se libi, jak pises, ze jezdi hodne auta s carbon doplnky a ve finale to jsou jen folie, protoze ja si carbon doplnky predstavuju trosku jinak :)

sundal bych tu kuzi, tu folii na zadku a z tech list a pak by to mohlo vypadat ok. Ta predni kapota neni tak spatny napad, ale mnohem lepsi to vypada na aute pauljane :)

kola super :)

[upravil dne 8/11/2012 09:32 od Scratch]

Odesláno

Je to tvůj názor,ale i tak díky ;) mě se ta folie líbí,už od relax meetingu v pce...sice sem řikal že to má každej,ale chtěl sem to taky,lišty sem dal taky do folie pač byli vybledlý a místama odřený a líbí se mi že se to hodí ke zbytku...

Odesláno

Tak sem si srovnal ty prahy že je mám v rovině...ale předek aspon o 2 cm musí taky...možná to je přehnaný,je to pokus ale mě se to líbí :-)

[upravil dne 13/11/12 21:52 od 106sťák]

post-24936-14109628039585_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...