Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechápu jak s tím něco mohl vyhrát...zvlášť v nějáký lize, možná tak v NFS :bojim Takhle ublížit autu.... Každopádně tvoje 406 je naštěstí opak a je to čím dál lepší :super

Odesláno

Tak sem udělal změnu už to tak nestraší,včera sme se stím mordovali skoro do pul noci,za mě se to líbí,zadek je hezky tmavej;)

já sem spokojen

[upravil dne 21/8/12 20:36 od 106sťák]

post-24936-14109626390855_thumb.jpg

Odesláno

Vypadá to líp, ale osobně se mi to nelíbí... :blablabla Jsem tak trochu odpůrce týhle tuzérský náhražky. Za mě by byl o 100% lepší lak a dát decentnější koncák... Je to jen názor, důležitý, že se to líbí tobě :)

Odesláno

Tak sem si dnes hrál s koženkou,to šití mi zabralo,ale hotovo,aspon se mi schovají ty dubky od kamínků a hlavně to mám proti kamínkům :-) domácí výroba,ale povedlo se mi :-)

[upravil dne 22/8/12 17:39 od 106sťák]

post-24936-14109626398524_thumb.jpg

Odesláno

Hele jo :D... Já to chápu, většinou kritizuju ale to je jen o tom, že mám svůj vkus :blablabla Časem pochytíš z mých reakcí, že mám v podstatě rád snížený auta s pěknýma kolama a čistým vzhledem bez zbytečností ;)

Nechceš mi ušít potah na 206ku ? ať se s tím nemusím párat :)

Odesláno

Tak přidám aktuální stav a vzhled :-)

Foceno po práci,ale auto sem tam musel nechat pač mi v práci stříkají plasty co mám u motoru :-)

[upravil dne 25/8/12 17:29 od 106sťák]

post-24936-14109626457533_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...