Tommate Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Sháním pravý zadní lem a někoho kdo by si troufal to odřezat z vraku (případně navařit na auto). Nějak mi to nespěchá, ale mám to v plánu. Neměl by být problém to sehnat, ale jde mi o kvalitní práci. Potřebuju celý plech od světla až po těsnění ve dveřích a shora od té ozdobné drážky. (Později přidám fotky) PS: radši né do servisu Citovat
sipka Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 jestli přeci jenom není lepší koupit novej za nějakejch 3500,- Citovat
Tommate Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 No mně se zdá 3500,- jen za plech fakt moc. Pokud někdo likviduje vrak tak dá třeba celý vrak za odvoz, nebo ten díl za pakatel. Horší to může být s tím odřezáním. To by mohla být piplačka, ale přesto myslím že bych ušetřil víc jak polovinu ceny. Ty asi myslíš celý díl až ke střeše?? Na Škodny se dají koupit jen lemy za pár korun, ale na pozinky by to nemělo smysl vyrábět (aspoň jsem to neviděl). Citovat
trollik Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 ja!!!!!ale ma trochu pomuchlanej predek vnejsek blatniku.Ty ho mas ok.Tam nahore je jiz ok.Za tyden mi mozna prijede jeden chlap pro levej a pro strechu.Tak kdyz uz v tom budu,tak za 700 je tvuj..Kontakt na email je v mem profilu.Jsem z HB. Citovat
trollik Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 jo ale koukam,ze jsi z daleka!No nevim! min 1000,- za benos k nam a zpet.Je to z auta na mem profilu z toho blede-modreho. Citovat
Tommate Odesláno 10. květen 2005 Autor Odesláno 10. květen 2005 Na LPG za 6 kil (cesta) A byl bys schopen to pěkně říznout ?? Chtěl bych to i kousek pod nárazník a ty záhyby pod dveřmi. A jak tam vypadájí p.z. dveře?? Citovat
trollik Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 mam uz foto,abys posoudil!!!!!Kam mam poslat?Chces!!!!!Riznout si to musis sam,podle toho,kde to chces. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 ja mel celou půlku kastle za 4000kc-z vrakovište v Golčově Jenikově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.