Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sháním pravý zadní lem a někoho kdo by si troufal to odřezat z vraku (případně navařit na auto). Nějak mi to nespěchá, ale mám to v plánu. Neměl by být problém to sehnat, ale jde mi o kvalitní práci. Potřebuju celý plech od světla až po těsnění ve dveřích a shora od té ozdobné drážky. (Později přidám fotky)

PS: radši né do servisu :papa

Odesláno

lem1.jpg

lem2.jpg

lem3.jpg

No mně se zdá 3500,- jen za plech fakt moc. Pokud někdo likviduje vrak tak dá třeba celý vrak za odvoz, nebo ten díl za pakatel. Horší to může být s tím odřezáním. To by mohla být piplačka, ale přesto myslím že bych ušetřil víc jak polovinu ceny. Ty asi myslíš celý díl až ke střeše?? Na Škodny se dají koupit jen lemy za pár korun, ale na pozinky by to nemělo smysl vyrábět (aspoň jsem to neviděl).

Odesláno

ja!!!!!ale ma trochu pomuchlanej predek vnejsek blatniku.Ty ho mas ok.Tam nahore je jiz ok.Za tyden mi mozna prijede jeden chlap pro levej a pro strechu.Tak kdyz uz v tom budu,tak za 700 je tvuj..Kontakt na email je v mem profilu.Jsem z HB.

Odesláno

Na LPG za 6 kil (cesta) :D

A byl bys schopen to pěkně říznout ?? Chtěl bych to i kousek pod nárazník a ty záhyby pod dveřmi. A jak tam vypadájí p.z. dveře??

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...