Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

svítí to úplně na pikaču...známej to měl na G3 a ze světel byli nehorázný bludičky...ve dne klidně ale na noc nikdy, ono to sklo má ty vroubky schválně..kvůli rozptylu světla ;) Takže vybrušování skla na světle je pekná půovina ;)

Odesláno

Mylsím, že všechno už bylo napsáno. Tvar kuželu u čirých světlometů dělá parabola, případně clonka u klasiky vroubkování. Takže je to samozřejmě k ničemu. Použitelný by to bylo kdyby se použila projektorová čočka, která tohle řeší, ale to už je jiná pohádka.

Odesláno

Přesně tak,je to pořát dokola.Buď čočku a nebo používat jen jako srazovou záležitost.Nehledě na to že policajti posledníí dobou jdou po světlech jak slepice po flusu....

Odesláno

ja mam ve svetlech jeste zlute origo kryty ktere usmernuji zlom svetla takze klidne muzu mit cire skla :-)) ale v planu je prave bixenon projektor :-) PS: 309GT pokud by ses kamose zeptal kolik by za to chtel bylo by to super :-))

Odesláno

koblih69: nevim co se ti nelibi asi jsi nikdy svetlo na 306ce nevidel s tima zlutejma krytama kdyz jsem stal proti zdi a sundal jsem jenm sklo a nechal kryt tak svetlo melo porad uplne stejnej zlom svetla a ja ani moc sklo z vroubkama nemam mam tam spis jen napisy jako Valeo a homologaci

Odesláno

No tak to je dobrý, kresba není tak nemáš co brousit ;) Jinak vybrousit se to dá poměrně snadno, stačí stojanová vrtačka na hrubou úpravu, zbytek ručně až do zrnitosti 2000 a pak kopřivovým kotoučem zaleštit. Bude to sice na nic, ale udělat to jde snadno.

PS: Co se mi nelíbí? Nelíbí se mi když někdo jede proti a oslňuje mě. Ale to jistě není tvůj případ... ;)

[upravil dne 22/4/12 14:27 od koblih69]

Odesláno

rovnou rikam, ze domaci vybrouseni tech skel je takrka nemozny, zkousel jsem to.. a sklo neni plast,takze muzete mit cokoli a sklo se jen tak nevybrousi do uplne hladkosti, to uz se dociluje nejakou chemickou slouceninou, ktera lepta sklo. Byt tebou kubiku, pokud budes davat ty cocky co ja, tak bych se na to vyprdnul, vypada to dobre a cockam to vubec nevadi, budes spokojen , ze to sviti jak nadherne. Troufnu si rici, ze lepe jak origo xenony v superb I a xenon ve Fobii.

To koblih69: sorry, ale uz mi to neda, v posledni dobe tvoje prispevky postradaj absolutne smysl, kdyz se ti to nelibi, tak to napis normalne, ale nedelej z nekterych clenu svyma prispevkama dementy. Ty cocky jsem mel, sesteloval jsem je tak jak ma a nikoho jsem neoslnoval a to jsem si to vyzkousel sam jet proti svemu autu. ty cocky svitej tak nadherne, ze bych to dal povine vsem, daleko lepsi prehled o krajnicich, coz je velmi dulezity.

Odesláno

Dementní je do nekonečna obhajovat nepovolené úpravy o obhajovat je nesmyslnými argumenty. Pravidla platí pro všechny stejná a zaplať pánBůh se ve vymýcení těhdle věcí blýská na lepčí časy. V DE by si nikdo nic takovýo nedovolil Jen u nás na to umíme báječně vyzrávat.

BTW legrace typu: dej čočku a nech kresbu ani nemá smysl komentovat ;) Snad jen že jsem dlouho neslyšel komentáře o zachráněných holčičkách které nepřejedme v noci na krajnici když si pořídíme Xenóny :D:D:D

Odesláno

Nedovolil, pac nemaj duvod, tam aspon maj moznost neco atestovanyho zapsat do TP, coz si tady muzes nechat zdat a muze to mit vsechny atesty sveta, pos...na legislativa nase. Co se tyce tech cocek, byl jsem na regloskopu a uplne v pohode, pac kresba u svetel se zlutym plastem je minimalni, tam to vytvari ten zluty plast. Pro bezne oko neni rozdil, jestli svitis bez skla nebo ze sklem u techto svetel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...