Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už delší dobu mám v hlavě udělat ambientní osvětlení interiéru, dnes mi doarzil elektroluminiscenční kabel a na zkoušku jsem ho nátáhl do auta a musím říct, že to vypadá opravdu pěkně. Barva je stejná jako budíky a míst k instalaci je spousta

V porvním kroku to natáhnu přes palubku nad stříbrnej dekor. Pak to možná prodloužim do dveří na přechod plastu na látku nad přihrádkou ve dveřích. Ještě počkám až dorazí 3M oboustanná páska k nalepení.

Neměl jsem u sebe telefn abych to vyfotil, ale polepšim se

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nemám, jen lepší než běžný standard. Já bych to ani moc nechtěl problémy jsou prý s těmi měchy na zadní nápravě.

Odesláno

Hele já byl rád, že jsem po dlouhém shánění sehnal plný automat. Takže jsem ani nehledal takovéto věci. Jenom lituji, že jsem to nesehnal v benzínu. Ale už pokukuji po něčem dalším a také nevím co ještě vybrat. Zase vysoké a velké a nemusí být ani sedmimístné. Ale musí být v automatu a nejlépe pod volantem aby bylo místa na nohy. Takže asi to bude Voayger.

Odesláno (upraveno)

Automat 7kvalt s ovladanim pod volantem a moooc mista na nohy a pro spolucestujici a vysoky posez.

Ale co to je za značku? Nebo co tím myslíš? Jo jako Mercedes?

Květoň: No asi kolem 195 tisíc.

Upraveno uživatelem MotoMoto
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes nové rozvody - 306tkm

Novými rozvody se vyřešil i problém s duněním ze sání, původní rozvody byly přeskočeny o "půl" zubu.

Tímto velké díky Strakimu za super odvedenou práci, je nejlepší :)

Odesláno (upraveno)

120 tkm na rozvody? Je to moc nebo málo?

Upraveno uživatelem MotoMoto
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...