Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Mám P406 2,0 HDI. Dnes po ceste do práce mi zrazu prestal ťahať, začal sa triasť ako by vynechávali valce. Ak pridám plyn nad 2000 otáčiek tak chcípne. Na volnobeh trase ako by chcel vypadnúť. Zaujímavé je to, že mi nevyhadzuje žiadnu poruchu. V servise ma zoberú až v pondelok. Nevie mi niekto poradiť, čo to môže byť. Dik Inak som sa snažil niečo o tom naisť, ale nepodarilo sa.

Odesláno

nho skus skontrolovat celu podtlakovu sustavu (TURBO) aj ked tak drasticky sa mi to neprejavovalo :nevim.... ked to je napr. DRV ventil, vaha vzduchu a pod. tak sa chyba na palub. poc. ukaze :myslim (dufam ze tam nemas odpalenu kontrolku v palubovku :grr )

Odesláno

myslim ze diagnostika ukazuje synchronizaciu kluky, vacky a cerpadla...:myslim ale bol by som rad keby mi to niekto potvrdil :aut

[upravil dne 2/6/12 11:59 od JanoRS]

Odesláno

Tak dnes som bol na diagnostike, ako som čakal tak nič neukázala. Po dlhých úvahách dvoch technikov sa zhodli že to bude \"asi\" vstrekovač. Pri sumách o ktorých hovorili a ešte že to nemusí

byť ono tak neviem. A to ma objednali až na piatok. Druhú vec ak by to neboli vstrekovače, tak že vysokotlaké čerpadlo. Mne to tak príde že prejdú celé auto, kopec normohodín a auto nepôjde. Som na nervy.

Odesláno

V Bratislave v Peugeote. Za jazdy to netestoval. Teraz som sa vrátil od iného mechanika a ten vravel že to asi rozvody. Vraj asi budú narazené aj ventili, preto ten nepravidelný chod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...