FiFa_cze Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Já bych to prozatím nechal tak, jak to máš běhoun ti neleze a to je důležity. Hlídal bych bazoš a nějaky vrakáče na ty XS blatníky..časem se něco určitě najde Kolečka vypadají moc fajn na to, abys je dával z domu. Citovat
pterson Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Spangler - peugeoty.cz ;)myslim zte cca 800,- za kus pokud je budou mit Citovat
Spangler Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 Tak pani z Ronalu mi prave trochu prerusila plany - na kola mi pry typovy list nevystavi, protoze jsou urcena pro rally (HA-HA). Nejake tipy? STK problem neni... Cetl jsem neco o Alcaru, ale nasel jsem tam pouze TUV homologace, nikoliv typove listy - pritom hodne lidi si to na zaklade stazenych materialu z alcaru uspesne zapsalo, takze nevim, jestli stahuju neco spatneho... [upravil dne 26/4/13 09:17 od Spangler] [upravil dne 26/4/13 09:21 od Spangler] Citovat
FiFa_cze Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Najdi si jiné kola od ronalu, které mají stejný rozměr i ET a napiš si o TL pro ně.. Jestli máš na stk známé, tak ti určitě nebudou koumat, zda je to ten typ kol Citovat
Spangler Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 Jeste nekdo takto \"rozdava\" typace na potkani? Citovat
FiFa_cze Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Napiš si do ronalu o TL třeba na kola R42...ty mají ET16 jsou i v 15\", ale mají šířku 6\", což by ti neměli známí na technické koumat Jinak TL myslím prodává i firma www.elektrony.cz ale jestli si dobře pamatuju, tak za to chtěli víc, jak v ronalu, ale zkus jim napsat Citovat
Spangler Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 Zase neni takovy problem z 6 udelat 6,5 Citovat
Spangler Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Tak jsem dnes shodou nahod pred kanclem videl dve 206ky, jednu klasickou a hned vedle XS verzi. Vse premereno metrem a XS blatniky jsou o cca 2cm sirsi nez ty puvodni. Je to tedy jasna volba, ktera vse vyresi Nema tu nekdo zkusenosti se zminoivanym vrakovistem peugoty.cz? Volal jsem tam v patek a pry urcite blatniky maji, na barvu sem se zatim neptal (asi stejne ani cervena nebude sedet ke zbytku auta), ale chteji za jeden 1000 Kc? Je to v pohode a jsou spolehlivy? Aby neprislo PPLkou neco obouchaneho. Bohuzel to mam hodne daleko, takze osobni navsteva vrakoviste nepripada v uvahu... Citovat
Eon Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Zajeď osobně do Holubic a vyber si tam přesně svou barvu, určitě to tam budou mít. Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Nebo napiš někomu ochotnému, kterej by ti tam zajel, ale stejně máš lepší osobně. Nejlíp vzít blatník a přirovnat k autu, jestli sedí odstín Na červené se to blbě trefuje Citovat
Spangler Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Zkusim ten eurovrak, tam muzu dojet Citovat
Spangler Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Tak opet zklamani...zkusil sem stesti s vytiskem od Alcaru na kola o stejnem rozmeru a na urade mi chlapik docela vyrazil dech. Nejen, ze nezna typovy list, ale pro zapis alternativniho rozmeru kol vyzaduje prim papir od Peugeotu CR, kde dane rozmery budou uvedeny Je to asi marny boj, snazil jsem se ho celou dobu presvedcit, ze to je blbost, ale nechtel se o tom bavit a jedine papir od Peugeotu ho zajima. Co ted? Nema tu nekdo znameho v Peugeotu, kdo by takovy papir s razitkem byl schopny vystavit? Pokud to nepujde, tak kola najdete v bazaru Citovat
Cinicman Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Čo takto napísať priamo do Peugeotu CZ... u nás to kupodivu funguje... Citovat
safi1 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 mohol by skusit... By ma zaujimalo co by mu zapisali aky super rozmer Citovat
Spangler Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Urcite to zkusim, ale Pochybuju, ze ET16 tam napisi ) Citovat
Eon Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Byl jsi ve Zlíně? Taky s tím mám problém, bohužel ani peugeot nepomůže (alespoň mne) chtěl jsem zapsat Atlantisy co mám a není to legálně možné. Citovat
Spangler Odesláno 29. duben 2013 Autor Odesláno 29. duben 2013 Byl jsem ve Vizovicich, trochu sem pocital, ze nebudou informovani a TUV mi vezmou, nicmene zas takovou neinformovanost jsem necekal... Citovat
Andreww Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Přes Peugeot ČR to vůbec nemá cenu zkoušet. Prostě to zamítnou. Zapisoval jsem přes TL ve Vsetíně. Poprvé jsem jim radil, co mají dělat a když jsem zapisoval loni kola na cabrio, tak už věděli Citovat
janny Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 takže si to vzdal a ideš ich predať? škody ich vyzerajú super... by som si dal zapísať nejaké s et napríklad 25 a z týchto odstránil značenie ET pokiaľ je teda zo zadnej strany. pochybujem že to niekto niekedy bude merať. mám 15 na aute už 3 roky a nik po mne ani neštekol. a ani na STK, rozmer gum sedí a nik nebude zhadzovať disk a premeriavať ho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.