Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych to prozatím nechal tak, jak to máš :) běhoun ti neleze a to je důležity. Hlídal bych bazoš a nějaky vrakáče na ty XS blatníky..časem se něco určitě najde :) Kolečka vypadají moc fajn na to, abys je dával z domu. :)

Odesláno

Tak pani z Ronalu mi prave trochu prerusila plany - na kola mi pry typovy list nevystavi, protoze jsou urcena pro rally (HA-HA). Nejake tipy? STK problem neni...

Cetl jsem neco o Alcaru, ale nasel jsem tam pouze TUV homologace, nikoliv typove listy - pritom hodne lidi si to na zaklade stazenych materialu z alcaru uspesne zapsalo, takze nevim, jestli stahuju neco spatneho...

[upravil dne 26/4/13 09:17 od Spangler]

[upravil dne 26/4/13 09:21 od Spangler]

Odesláno

Najdi si jiné kola od ronalu, které mají stejný rozměr i ET a napiš si o TL pro ně.. Jestli máš na stk známé, tak ti určitě nebudou koumat, zda je to ten typ kol :)

Odesláno

Napiš si do ronalu o TL třeba na kola R42...ty mají ET16 jsou i v 15\", ale mají šířku 6\", což by ti neměli známí na technické koumat :) Jinak TL myslím prodává i firma www.elektrony.cz ale jestli si dobře pamatuju, tak za to chtěli víc, jak v ronalu, ale zkus jim napsat :)

Odesláno

Tak jsem dnes shodou nahod pred kanclem videl dve 206ky, jednu klasickou a hned vedle XS verzi. Vse premereno metrem a XS blatniky jsou o cca 2cm sirsi nez ty puvodni. Je to tedy jasna volba, ktera vse vyresi :)

Nema tu nekdo zkusenosti se zminoivanym vrakovistem peugoty.cz? Volal jsem tam v patek a pry urcite blatniky maji, na barvu sem se zatim neptal (asi stejne ani cervena nebude sedet ke zbytku auta), ale chteji za jeden 1000 Kc? Je to v pohode a jsou spolehlivy? Aby neprislo PPLkou neco obouchaneho. Bohuzel to mam hodne daleko, takze osobni navsteva vrakoviste nepripada v uvahu...

Odesláno

Nebo napiš někomu ochotnému, kterej by ti tam zajel, ale stejně máš lepší osobně. Nejlíp vzít blatník a přirovnat k autu, jestli sedí odstín :) Na červené se to blbě trefuje :)

Odesláno

Tak opet zklamani...zkusil sem stesti s vytiskem od Alcaru na kola o stejnem rozmeru a na urade mi chlapik docela vyrazil dech. Nejen, ze nezna typovy list, ale pro zapis alternativniho rozmeru kol vyzaduje prim papir od Peugeotu CR, kde dane rozmery budou uvedeny :grr Je to asi marny boj, snazil jsem se ho celou dobu presvedcit, ze to je blbost, ale nechtel se o tom bavit a jedine papir od Peugeotu ho zajima.

Co ted? Nema tu nekdo znameho v Peugeotu, kdo by takovy papir s razitkem byl schopny vystavit? Pokud to nepujde, tak kola najdete v bazaru :(

Odesláno

Byl jsi ve Zlíně? Taky s tím mám problém, bohužel ani peugeot nepomůže (alespoň mne) chtěl jsem zapsat Atlantisy co mám a není to legálně možné.

Odesláno

Přes Peugeot ČR to vůbec nemá cenu zkoušet. Prostě to zamítnou. Zapisoval jsem přes TL ve Vsetíně. Poprvé jsem jim radil, co mají dělat a když jsem zapisoval loni kola na cabrio, tak už věděli :D

Odesláno

takže si to vzdal a ideš ich predať?

škody ich vyzerajú super...

by som si dal zapísať nejaké s et napríklad 25 a z týchto odstránil značenie ET pokiaľ je teda zo zadnej strany. pochybujem že to niekto niekedy bude merať. mám 15 na aute už 3 roky a nik po mne ani neštekol. a ani na STK, rozmer gum sedí a nik nebude zhadzovať disk a premeriavať ho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...