FiFa_cze Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 No, z toho, co jsem pochopil, tak se to opravdu nasazuje na hlavu šroubu a na ní se to uzamkne. Ovšem pozor, musí to být na hliníkáčích, kde je hlava šroubu schovaná. Na plecháče je to blbost dávat a řekl bych, že na některé hliníkáče, které mají šrouby pod oddělávácí středovou krytkou asi taky. Ale to nevím, jak moc jsou tam hlavy šroubů odhalené, jestli vůbec odhalené jsou. Každopádně na klasické alu kola je to dobrá věc a celkem univerzální Citovat
Spangler Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 V pneuservisu mi doporucili pouzit srouby primi na hlinikove kola, takze jsem je vzal, a protoze mam srouby utopene, tak to asi poridim - nic nebude videt a snad to i bude k necemu dobre Citovat
FiFa_cze Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Taky to pořídím Ještě musím koupit dopředu šrouby na 19ku klíč, protože mám 17 a vzadu 19, tak abych to sjednotil a mohl nahodit. Já si myslím, že to bude funkční a není to ani drahé. Hlavně se to vyplatí, když dáváš podložky, protože dlouhé bezpečáky stojí docela randál... Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Prvni vlastovky - bohuzel ale predni kolo vyleza o 1-2cm, zadni je v pohode. Nevim, jestli je pro to nejake reseni (vytazeni blatniku) nebo je to v pohode [upravil dne 25/4/13 13:25 od Spangler] Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Nemam... Koukam na to a mozna by to mohlo pomoc - i kdyz nevim, kde bych XS blatniky sehnal, jestli jdou k ne-XS narazniku a o kolik jsou sirsi... [upravil dne 25/4/13 13:59 od Spangler] Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Díky, na odkaz jsem koukal - o jakeho clena klubu se jedna? Zajimalo by me par veci. Nicmene to vypada, ze kola asi pujdou z domu... Citovat
safi1 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 nechaj to tak... Vyzera to super Je to tak akurat. Určite by som ich nedával preč nieje to nič strašne... Všetky elektrony čo dáš na 206 ti budu trčať von... Aj mne trčia predné zimaky a to mám presne na moje auto... Som zvedavý čo spravia ešte teraz letne... Na tvojom mieste by som asi nechal plechače :P Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Je blbost, ze by kazdy elektron na 206 trcel ven - jednoduse ET16 je malo... Asi bych to ani neresil, ale chci mit vsechno na aute v poradku a ne se nervovat jestli nahodou nekdo nebude rypat. Stale jsem se nerozhodnul, je mi jich hrozne lito... Zvazuju jeste vytazeni blatniku - trci to ven o cca 1cm, coz by nemuselo byt neresitelne. Citovat
safi1 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Som zvedavý na moje kolesá moje maju ET15 ako to bude trčat... Inač vpredu vždy troška trčia a to mám zimaky podla toho ako maju byt a zadok je trocha utopený ale ako pozerám natu fotku zas neni to také hrozne... Ja by som ich nechal su to pekne kolečka Citovat
pterson Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Spangler - ale ty mas XS naraznik;) a to ze lezou ven neni osklivy pokud teda neleze i behou, ja mam et11 a behoun mam na ne xs blatnikach schovany a leze ven je mirne s kosenej bok pneu;) Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Tu je jeste jedna fotka... O tom, ze bych mel XS naraznik nevim, ale XS blatniky nemam - viz. druha fotka... Citovat
Béďa Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 jj, XS nárazník máš, blatníky nee.. ty blatníky by tomu určitě pomohly, otázka je jestli by se ti chtělo do toho tolik investovat nebo vyměníš raděj ty kola.. Citovat
Cinicman Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Kola nechaj a daj ešte 1cm podložky dozadu... a bude to tip-top... Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Zvlastni, myslel sem, ze XS byl komplet cely paket. Budu urcite zvazovat, mel sem totiz strach, ze bych musel kupovat i naraznik nebo ze by to dobre nepasovalo. Bohuzel sem nikde nenasel XS blatniky mimo original, za ktere chteji nesmyslnych 3,5k. Citovat
safi1 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Prave som zistil ze som pako stých blatnikov Pozeram na moju 206 a ja mám asi také iste ako ty Neviem to vobec rozoznať :/ nemam takú fotku kde by to bolo videt že o aky blatník sa jedná :/ Citovat
Spangler Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 Takze prakticky by slo blatniky vymenit kus za kus (neXS za XS) a vse by licovalo? Citovat
Béďa Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 ve 206kách se až tak neorientuju ale zřejmě na ty poslední modely (které budete mít asi oba) se dávalo co bylo zrovna na skladě, bohužel.. takže máte XS nárazník ale ne-XS blatníky, výměna je prostá, pasovat to bude bez problému (bude třeba vyměnit i plastové podběhy), jen je horší je občas sehnat.. Citovat
Tom_206 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 XS blatníky nemá ten, kdo má verzi XS Line Takže to není o tom, že by to zplácali z čeho měli, jen byly různý verze 206. \"nafouklý\" blatníky jsou součástí XS paketu, popřípadě verzí GTI, S16 a GT nebo RC Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.