Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak, co jsem tak projizdel bazos, tak je to tam takovy mrtvy, bud spatny ET nebo rozmer gum na tom. Jinak jestli se neprodaji jedny Ouragany 16\", co ma kamarad na prodej, tak budou volny, ale budu to vedet zitra, cenovka vim, ze tam je pevna 6500,-

Odesláno

Ozdravna kura po zime...svareny praskliny narazniku (na zadnim narazniku jsem to uz s prasklinou kupoval, predni naraznik je dilo me vlastni :aut)

svary.jpg

Myslite, ze po zakytovani nerovnosti svaru pujdou narazniky striknout jen v techto mistech \"do ztracena\"? Nerad bych nechal lakovat cele narazniky kvuli takovym kouskum, ale zaroven chci, aby to nebylo poznat.

Pripadne nejaky tip na lakovnu nebo lakyrnika v okoli Zlina?

Diky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak opet dalsi alu, ktere se mi libi...jen opet jiny rozmer a nevim, jestli to bude sedet - 7JX15H2 ET38, pneu 195x50.

Neni to moc siroke?

[upravil dne 21/3/13 13:32 od Spangler]

Odesláno

ZLE ET kolesá budeš mať aleže moc zasunute...

Hladaj kolesa ktore maju ET od 15 do 27... čim väčšie ET tým ich budeš mať viac zasunute...

Original ET na 206 je tušim 27

:papa

[Edited on 21/3/13 12:33 by safi1]

Odesláno

široké neni až na to et. ja mam 6x15 et 25 195/50 a je to akurát vpredu možno zadok by bolo ešte trochu von. 7j by bolo optimum ale takto môže s tím jazdiť aj moja polovička. nemám chytený límec za 3 roky ani na jednom disku :mrk

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...