Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo máš to hezký,takový nový :D a kola bych ti doporučil OZ bílý jako mám já ale jsou trošku dražší...za kvalitu se prostě platí :) ty alesia jsou origo stříbrný a musel bys je na bílo barvit

Odesláno

Diky, klasicka OZ jsou samozrejme lepsi variantou, ale mam znameho, ktery mi muze alu opiskovat a nalakovat, takze neni problem s pripadnym prelakem tech druhych - a penezne to utrcte vyjde lepe

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Šířka disku ? tyhle rozměry nic moc neřeknou...:roll ET30 se mi zdá na 16\" kola už dost...ale záleží na šířce disku....jestli jsou to normální 7\" kola nebo nějáký 10\" salámy :D

Odesláno

Uprimne nevim, terpve zvazuji koupi a aktualne resim, jestli by je bylo vubec mozne zapsat do TP - anabazi s typacem mi hlava nabere. Vyrobce je Alessio, nicmene kola nejsou z prvni ruky a jsou lakovane. Na webebu vyrobce sem nenasel zadnou nabidku, abych alespon kola zaradil k nejake modelove rade... Kdybyste vedeli oc jde, budu jedine rad.

http://www.bazos.cz/img/1/437/17003437.jpg

[upravil dne 7/7/12 21:44 od Spangler]

Odesláno

Kvůli typáči si prohledej sekci Tuning, jak jsem psal už v několika vláknech, je tam všechno napsaný, kde hledat a jak to udělat :)

Jinak aby ti pasovali, tak jsou základní rozměry disku dost důležitý. Při nejhorším by se to ET dalo doladit podložkama ;)

EDIT: Jinak kola jsou pěkný, jen jim dát trochu péče a laku :)

[upravil dne 7/7/12 21:52 od Tom_206]

Odesláno

Právě že jsou super aj včetně ceny. Nějaký lak a bylo by to přesně podle představ. Jen mám strach co by to udělalo za neplechu v případě nezapsaání kol do TP a např. nedejbože nějaké autonehody a s tím spojeném hav. pojištění :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak po dlouhe dobe nejaka zmena, i kdyz minimalni. Zatonovani zadnich skel (foceno mobilem v den nalepeni folie, proto jeste ty viditelne okraje).

Aktualne shanim zadni GTI strisku, kola museji pockat, protoze nechci kola bez zapisu do TP a to znamena velke naklady :)

img0596lhh.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Diky,

mel sem specialni cenu, protoze spolupracuji s firmou, ktera tonovani provadi, takze cena byla hodne mirna. U 206 je problem se zadnim sklem, ktere je hodne klenute. Folie se musi natahovat za pomoci horkovzdusne pistole - proto treba cena je vyssi nez u jinych, stejne velkych modelu.

Mohl bych ti tu samou firmu doporucit, ale je ze Zlina, coz je pro tebe asi z ruky. Pokud by si zvazoval, tak dam kontakt. Cenove by to vychazelo podle me okolo 2 - 2,5 tis., mohl bych zjistit.

Jinak kvalitnejsi fotku snad zvladnu uz brzo - stale cekam na lakovnu, kde mam zadni GTI strisku.

[upravil dne 16/10/12 16:47 od Spangler]

Odesláno

Ahoj, máš moc pěknou 206. Jsem celkem dost zvědavý na tu stříšku. Pořád přemýšlím co dám dozadu, jelikož mi to tam přijde takové chudé. :)

Odesláno

Za tónování palec nahoru, možná nad tím budu časem taky uvažovat uvidím .. u mě je horší, že u 5dveř jsou okýnka jako přední a asi by to jen vzadu vypadalo blbě :(

Nicméně hezoučká 206, s podvozkem mají kluci pravdu a 30mm je akorát ;-) Do kol ti kecat nebudu, mám uplně jiný vkus než 80% lidí tady :D

ps: k červenobílé 206 by se hodily červeno - čiré zadní lampy ;-)

[upravil dne 18/10/12 07:34 od Angelussy]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...