Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HTC One X

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Začínam rozmýšlať nad obmenou mobilu, predsalen ho mám už skoro pol roka :D :D

Velmi mi udrel do očí HTC One X ... Už som nejaký čas pozeral po 4,7 palcovém displayi ... Velkost telefonu mi nevadi, to tu prosim neriešte ... Mal som na výkend vypožičaný od nás s práce Sensation XL, ktory je rozmerovo zhruba rovnako, parametricky je uplne pozadu ... Ale velkost bola pre mna prijatelna, stale sa mi zmestil do vacku, a stale to bolo proste ovladatelne jednou rukou ...

Cena ONE X je prijatelna, s tym ze od ceny odpočítavam prodejni cenu meho pul rocniho Sensationu, plus jeste dvou starsich nokii...

Len teda nevim, či má do toho jet. Neskoušel ho už nekdo ? Kujon106 = co ty ?

Resp. nevím, či mám čakať na Galaxy S 3 do mája ... Display 4,7 nie je podmienka, ale minimum je 4,3, od toho ustúpiť nechcem ...

Recenzii som si uz nejaku precital, ale tak realna skusenost by bola lepsia...

Odesláno

Hele máme ho v redakci, ale ještě sem si s tim nehrál. Teďka nedávno sem měl na testování malinko jinou zbraň a aktuálně jsem vyfasoval GSM alarm do autozapalovače :-)

Osobně se mi ale moc nelíbí, já nejsem na tyhle velký potvory. Když už, tak bych pokukoval po One S, kterej by mně osobně seděl více.

Odesláno

One S ma slaby HW :D

Pozri, ja viem ze tebe tie velke telefony nejdu. Ale mne je to celkom jedno ...

V praci musim denne zo sebou vsade vlacit notebook 13,3 jku, galaxy tab p7500 10.1, samsung galaxy s plus jako firemny mobil, a este aj sensation co je sukromny ... Po vackoch to aj tak nenosim, nosím to skoro v jednej taške ... Ked som vonku, tak jeden 4,7 palvocej smart mi nebude robit problemy. Ako hovorim, mne sa to do vacku vmesti, a aspom to bude s casti zase o nieco viac nahradzat tablet.

Kukni nanho v redakci, pripadne keby ste vydavali recenziu, tak mi to sem hod ... Ma celkom zaujima realny nazor, hlavne ludi, co sa okolo tychto veci motaju :)

Odesláno

Kluci s nim něco málo nafotili, natočili a co jsem na to koukal, tak je to celkem nicmoc.

Recenze tu:

http://www.mobilmania.cz/clanky/htc-one-x-ctyrjadro-s-faktorem-x-recenze/sc-3-a-1320229/default.aspx

Test foťáků oproti 4S, dle mě se One X nechytá absolutně vůbec. To video pořád doostřuje, fotky jsou takový nemastný neslaný.

http://www.mobilmania.cz/clanky/htc-one-x-vs-iphone-4s-slepy-test-fotaku/sc-3-a-1320170/default.aspx

Resumé: Já bych v současné době za sebe volil iP :-), pakliže bych chtěl něco většího s Androidem, tak asi něco od Sony. A až pak někde by bylo One S od HTC a někde hluboce za ním One X. Mohl bys sáhnout ještě po Ascendu od Huawei a nebo fakt počkat na SGS3 - to bude asi nejlepší řešení.

Tento týden nevim jestli vyrazíme s klukama z MM do hospody, kde bych si to ozkoušel a do redakce cestu mít nebudu, takže leda až příští týden.

[upravil dne 20.4.12 20:51 od kujon106]

Odesláno

Tak ja nevim ... Ale co je super na tom, ze Iphone fotky pribarvuje ? To je neco, za co sem rad ... One X foti tak, ako to je, v realnych farbach ... To ze si to I4s prifarby, to neznaci, ze je to lepsi fotak :)

Ostrost je zhruba rovnaka. Rychlost prvej fotky, resp. X fotiek za sebou je znatelne rychlejsia na ONE X. Video som natocil doteraz na sensatione asi 2, ked to bude aspom tak pouzitelne, ako mate na webe, tak ok.

Ale v konečnom dosledku berem fotak ako doplnok, a to čo nafotili na testoch, je pre mna super, a nemam vyhrady ... A stale sem tahaš do rebričkov tu velkost :D

Ja som chcel vediet ako funguje ta 4.0 ka na telefone, ci je rychli, ci neseka, zaujima ma web browser, ako sa v nom pohybuje, ci je priblizovanie bez zadrhavania, bez sekania, a taketo uzivatelske detaily ...

Samsung uvidim, ale to ich dielenske spracovania my vzdy bolo proti srsti :/

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pokud mas ted Sensation co zkusit jinou ROMku? Ja jsem puvodni prehral hned treti den a jedu na Revolution. Takt je 1.6Ghz a musim uznat ze je to znat. Dokonce se zlepsila i vydrz baterie. Stale je co zlepsovat a HTC na nejakej update kasle.

Odesláno

Jak ze kasle ?

Ved oficialne tam uz nejaky cas je Android 4.0, a s nim to ide uplne super :)

Vymena telefonu za novsi je skorej ohladne inych parametrov, ktore zo senstaionu navymackam :) Hlavne ten display.

Ale pomalu zvazuji, ci idem nieco menit. Zacal som viacmenej stale vyuzivt Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 = takze stracam potrebu velkeho displaya na smartphone ...

Odesláno

Jasne, uvolnila se verze 4.0, ale co dal? Jsem proste zastance softu druhych stran. To same s predeslim telefonem HD2, ktery povazuju za legendu. Na tom jsem mel WM6.5pro, WP a stejne jsem zkoncil na androidu NAND verze. Co se tyce tech updatu vychazeli cca.1.tydne a to same na ROM pro Sensation. Stale je co zlepsovat, coz se neda rict o origo HTC.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...