Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třídvéřový vypadá fakt pěkně - sportovně, a zahájení prodeje mi hraje do karet, poněvadž příští rok chci nové auto, ale je otázka jaký budou 4-válcové motory (s nějakým tříválcem můžou jít někam...)

Odesláno
Třídvéřový vypadá fakt pěkně - sportovně, a zahájení prodeje mi hraje do karet, poněvadž příští rok chci nové auto, ale je otázka jaký budou 4-válcové motory (s nějakým tříválcem můžou jít někam...)

ked som dobre pocul, tak VTi motory budu od zaciatku v predaji a THP pridu neskor

Odesláno

Odkiaľ je info, že budú aj štvorvalce???:myslim

Podľa ofiko Peugeotu je to takto:

Typ: 3-valec, benzín, Euro 6
EB2 (1.2L): 60 kW - v prvej polovici roka 2012
EB0 (1.0L): 52kW - v druhej polovici roka 2012
EB2 DT (1,2 THP): 77 kW - aktuálne až v roku 2013
EB2 DTS (1,2 THP): 100 kW - aktuálne až v roku 2013

Odesláno

na ofiko peugeot stranke existuje dake forum, kde sa da pytat, a hentam odpovedali toto, tak neviem, mozno THP mysleli len 1.2 trojvalec :D

Odesláno

Tak to je strašný:blicismajlik

Za chvíli nebudou žádný poctivý atmosférický motory a všudě samé pitomé přeplňování a k tomu s motory o obsahu 1.2:o. Normálně proti přeplňování nic nemám, 1.6 THP je good a klidně bych jej bral, ale pokud vyjdou s tímhle, tak to je děs.

Ještě, že se Renault drží klasici viz. Renault CLio sport 2.0 16V, to je stroj, ale ta cenovka:mad:

Odesláno
Líbí se mi!! Doufám že to bude konečně po delší době vážná konkurence aut typu Clio RS, Fiesta ST, Cooper S atd. :)

Ačkoliv jsem fanda značky Peugeot, pochybuji, že by se mohl někdy rovnat sériově Cliu RS - sportík je prostě pro mne nej Hothatch :cool:

Odesláno

Proč? Stačí si vzpomeout na slavnou éru 205etek GTi. Moje naděje svitla když se Peugeot vrátil do světa rallye se svou 207kou, doufám že divize Peugeot-sport zamaká i na této 208GTi a opět bude vážnou konkurencí nejlepších malých hot-hatchu dnešní doby! Počkáme a uvidíme jak to dopadne. ;)

Odesláno

Ačkoliv som aj ja fanda značky, tak môj názor je rovnaký ako Lachtis-ov... Clio RS je so svojim dvojlitrom (BTW. atmosférický s 147,5 kW (200 k)) proste iná káva ako nejaká oturbená 1,6ka THC... :papa

Odesláno

Jj, velko-objemová doba už je pryč a začíná se přeplňovat. Taky z toho nejsem nějak nadšený ale co neudělat pro ekologii že. :D Jinak Clio RS neni jen o motoru ale taky o podvozku a celkové vyváženosti auta. Jsou to kluci francouzský, tak snad se něco od sebe přiučej. :aut

Odesláno
Jj, velko-objemová doba už je pryč a začíná se přeplňovat. Taky z toho nejsem nějak nadšený ale co neudělat pro ekologii že. :D Jinak Clio RS neni jen o motoru ale taky o podvozku a celkové vyváženosti auta. Jsou to kluci francouzský, tak snad se něco od sebe přiučej. :aut

Naprostej souhlas Clio RS je o celkové funkčnosti auta (motor-podvozek-převodovka) to je prostě srdcová záležitost, kdo to auto neřídil, tak neví.

Máš pravdu, že výkonným atmosférickým motorům už bohužel díky krajině odzvonilo :bojim. Určitě jsem zvědavý a fandím nové 208ce, ale očekávám něco ve stylu Fóbie RS:blicismajlik, ale věřím, že aspoň dají manuál narozdíl od Němců:D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...