Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano origo som tam mal. Je to elektronicky BOV ktory maju uz vsetky nove turbo benziny. Iny tam nema zmysel davat, jedine ak z audi S3, ktory sa oplati az pri chipovani. Ked zmenis filter tak zvuk pri pridani plynu je uplne iny (hooodne savy) a pri ubrati krasne a hlasno odfukne, lepsie ako s tym adapterom na BOV.

Co sa tyka RS4 tak ano ma 380k ale ked som ju kupil mala 420. Chcem ju mat seriovu (zatial) a v super stave takze zatial je taky plan. Kone naviac su super ale uvidime, aj tak mi teraz 90% nestiha....... :aut

Odesláno

Tak to skúsim s otvoreným sánim...uvidíme potom k tomu ešte nejaký poladený výfuk ab som nebol ako fén. Ale len niečo decentne zas aby som nebol ako ...... pubertiak.. ty si tam mal aj výfuk iný?

Odesláno

V podpise mam napisane vsetky zmeny na aute :), ano bol tam komplet iny vyfuk so sportovym katom robeny na zakazku vo firme AMA. Maximalna spokojnost a zvuk auta na 1.6 velmi presvedcivy, ziadny REMUS Tesco tuning.

Tu je video i ked nazivo je to lepsie

ESP je lahko vypinatelne cez diagnostiku :)

Odesláno
Ano origo som tam mal. Je to elektronicky BOV ktory maju uz vsetky nove turbo benziny. Iny tam nema zmysel davat, jedine ak z audi S3, ktory sa oplati az pri chipovani. Ked zmenis filter tak zvuk pri pridani plynu je uplne iny (hooodne savy) a pri ubrati krasne a hlasno odfukne, lepsie ako s tym adapterom na BOV.

Co sa tyka RS4 tak ano ma 380k ale ked som ju kupil mala 420. Chcem ju mat seriovu (zatial) a v super stave takze zatial je taky plan. Kone naviac su super ale uvidime, aj tak mi teraz 90% nestiha....... :aut

Ahoj možeš mi poradiť ktorý otvorený filter zakúpiť?? dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...