cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 je to sila, chodievam hasiť autá, koľkokrát mi ja do plaču...:bojim už som sa pár krát s takýmto prípadom stretol určite mal zaradenú spiatočku, auto začalo štartovať a čo bolo ďalej,... streliť mohla guma, často sa to stáva, je to pekná šupa:myslim hoci mám v aute dva hasičáky, v takomto prípade by mi asi boli na ho... je to smutnéé:fnuk:fnuk asi prehodnotím parkovanie so zaradenou rýchlosťou:myslim [upravil dne 17/4/12 11:33 od cvrlo] Citovat
Joozino Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 hmm cvrlo ze ma zaradenu spiatocku, to pochopim..ale preco auto zacalao startovat, tak to nechapem.. Citovat
Lada78 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Jozine, urcite prepaleny kabely a stavicka tekla vsude mozne az se dostala na kablik ke starteru a uz to jelo. Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 hmm cvrlo ze ma zaradenu spiatocku, to pochopim..ale preco auto zacalao startovat, tak to nechapem.. proste sa to stane, zblbne elektroinštalácia a už to ide.. kolegovi sa takto rozbehla 205 pred obchodom, ešte že bol nablízku:o Citovat
JanoRS Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ja spiatocku NEnechavam zaradenu koli snimacu, neviem ako je to riesene , ale ja to beriem ako keby bol stale ten snimac zopnuty (system-stlacena pruzinka ktora sa casom unavy). U Renaultoch scenic je napr. dost casto vidiet zhorene soferove dvere, to vraj sposobi spinac na nastavovanie spetakov - to mam tiez v neutralnej polohe (pre istotu)... Ak by sa tomu dalo este nejako predchadzat tak by som uvital dalsie navrhy... dik Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ja nechávam zaradenú jednotku, ale teraz ozaj neviem, neviem.. riešenie ako tomu predchádzať by bolo odpájať baterku:D:D Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 tomu ťažko predídeš, keď sa to stane na relatívne novom aute, čo potom tie staršie... Citovat
JanoRS Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 myslim ze to som mal na Favorite - taky vypinac Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 na favorite to šlo, tu by si mal problém sa vôbec dostať do auta.. Citovat
JanoRS Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 uz si si velmi zvykol na otvaranie dialkovym, ze ? ale stale to ide aj pomocou kluca (ale donekonecna nastavovat palubny PC a to je otrava ) [upravil dne 17/4/12 17:12 od JanoRS] Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 veru zvykol:mrk:mrk , s kľúčom to nieje ono:aut už ani neviem, ako sa to robí:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.