renda.j Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Ahoj kamarádi, potřeboval bych drobnou radu. Ulomil jsem kliku dveří u řidiče na partneru 1,9D vyrobený 1999. Mám už novou ale když jsem chtěl starou sundat nešlo to. Byla už tma ale mám pocit, že klika je do dveří přinýtovaná nespíš velkými trhacími nýty. Je to možné? Nebo si snad předchozí majitel auta kliky přinýtoval. Jak to máte u svého parťáka? Předem děkuji. Citovat
Šalda Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Mám taky ty kliky přinýtovaný, na obou stranách. Nevím co budu dělat až se mě stane co Tobě, asi ty nýty odvrtám, a dám nový Citovat
renda.j Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Jo díky, odvrtat je jediná šance, jen jsem chtěl vědět jestli ty nýty jsou normální. Citovat
gedu Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 no ja som mal odtrhnutú klučku u vodiča už 2x a ked som ju menil tak tam boli zvnútra dverí dve matice, ktoré som odšróboval a klučku normálne vymenil. myslím si že ty by si to mal mat podobné. neverím že by to francúzi dávali na nity i ked pri nich jeden nikdy nevie:myslim Citovat
Šalda Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Zevnitř dveří nevím co je, ale je vidět zvenku, že ta klika je tam přichycená na nýty. Citovat
gedu Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 no ja som si to tiež myslel a nakoniec to boli šróby, skus dať dole tapec a uvidíš na 100% čo to je. ale bez toho aby som sa presvedčil aj z vnútornej strany tak určite by som to nevŕtal. Citovat
renda.j Odesláno 18. duben 2012 Autor Odesláno 18. duben 2012 Tak hoši je to past! Jsou tam opravdu nýty. Dojel jsem do pežota a koupil je. Problem je, že maj průměr asi 6mm a ta tyčka pomocí který to ty kleště zanýtují ma průměr asi tak 3-3,5mm. Problém je že do mejch nejtovacích kleští od pana BERNERA tak velký nýty nedostanu. A ani nikdo z mých kamarádů nemá tak velký kleště. Tak tam asi dám šrouby a matky. Nemám koule na to jít si to nechat zanýtovat do pežota po tom co jsem si koupil žhavíky a myslel si že je na 407 vyměnim. Po půl hodině pátrání a natahování se abych je vůbec našel jsem to vzdal a i se svíčkama dojel do pežota ať mi je tam nandaj. Koukali na mě jak na vola, že si nosim díly do servisu. Ale když jsem ho ujistil, že chci i spojku se setrvákem a rozvody a díly jsem si nekoupil tak se uklidnili. Citovat
Šalda Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Tak to je blbý, taky nechápu proč tam jsou nýty:( Ale na šroub a matku by to mělo v pohodě, pokud bude mít šroub půlčočkovitou hlavu:myslim Citovat
renda.j Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 Tak vyřešeno, tak dlouho jsem jezdil s kusem drátu místo kliky, až až se mě jednomu kamarádovi zželelo a pujčil mi mega nejtovačky s kterejma jsem to zanejtoval. Práce tak na 10 min. Ale bez mega nejtovaček... Past Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.