Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šumavský Šumachr - THE END

Recommended Posts

Odesláno

Velmi mě těší váš zájem o tuto akci, nicméně se vyskytl menší organizační problém. Na poslední chvíli se mi odporoučeli časoměřiči na sprint, a tak budu muset hledat dobrovolníky ve vašich řadách. Doufám, že se dvě dobré duše najdou. Předem díky.

Odesláno

Tak já bohužel nedorazim protože čerpadlo budu mít hotový až v pondělí a mrzí mě to o to víc že jede tak vytížený Voštík.

Tak tentokrát tam bude T16ka jen jedna ale se*e mě to mohli sme porovnat

Odesláno
Původně zaslal: komisar

nedorazil jsem v práci jsem skončil později a pak přijet po 17 hod je už pozdě.Udělal jsem si jiné věci,měnil jsem ložiska nad tlumiči/přední/:papa

Co nadelas... Po 17ej bys prijel uz bohuzel na konec, kdy se i posledni zbytky skalnich priznivcu rozpadly.

Odesláno

No a co takhle nějaký info (počet lidiček, kdo vyhrál sprint, kdo zbořil auto, kolik aut dojelo tam i zpátky, nějaký fotky) - prostě někteří členové, kteří tam nebyli (třeba já) chtějí vědět, o co přišli

Odesláno

no. fotek mam docela dost.

Moje auto dojelo se zranenim - svitila diagnostika - jeste jsem to nemel cas poresit, ale odjizdel jsem driv nez ostatni, takze nekdo vytrvalejsi by mel rict co se tam delo potom.

PS: bacha na letiste, krasne to papa gu:myslimmky - asi 3mm jsou fuc, hlavne z kraje :myslim:roker

Odesláno

Potom co jsi odjel se jelo ještě pár aut slalomu opravdu jen pár a pak všichni zničeho nic naskákali do aut a zmizeli tak se ani sprint nejel. :( :(

Odesláno

Tak to je dost blby ne? To bysme se meli teda domluvit zase nekdy poradne na sprinty - proste takove soukrome soutezni odpoledne. Pro kecalky zapovezeno.

PS: ja bych jezdil jen mimo soutez, aby se nererklo. I kdyz 205Mi16 by mohla...... :myslim

Odesláno

Tak a je to za námi, něco se povedlo dle očekávání, něco nad očekávání a něco se i nepovedlo. Co se tedy povedlo? Řekl bych, že slalom. A také účast byla nad očekávání, objevilo se na 30 vozů (ne všechny Peugeot) oproti původně očekávaným sotva dvaceti. Bohužel se už nepovedlo udržet dostatečný počet účastníků na sprint. Když totiž dojel poslední slalomář, bylo na letišti aut, co prstů jedné ruky. Zřejmě byla chyba v organizaci, kdy měl být silnější tým, aby zajistil obě disciplíny zároveň. Takhle se asi někteří kapku nudili, až se sebrali a odjeli. Škoda, ale co se dá dělat...

Mám tu tedy alespoň výsledky slalomu:

Tomáš Z._406 Coupe______30,447

Fr@nkie__106 1.4 XSi______30,856

Jirka_____BMW 525 Combi_31,140

Voštík____405 T16________32,570

Trojan____205 1.4________32,773

Proky____306 2.0HDi_____33,698

Hics_____Xantia__________34,361(-5)

Svik_____205 Mi16_______34,861(-5)

Netman__205____________36,836(-5)

Olin______406 2.0 16V____40,901

Tomáš Š._205___________51,080(-20)

Časomíra byla ruční, a tak berte časy s rezervou.

Odesláno
Původně zaslal: voštík

nejlepe nekomu na ftp.

Taky bych neco poslal :) kdo se hlasi s volnym mistem na ftp?

Voštiku: klidne mi to posli a ja to zverejnim.. ;);)

Odesláno

Adresa ftp serveru: k4f.wz.cz

Uživatelské jméno: k4f.wz.cz

Heslo: killforfun

Cpi to tam, 50MB volnejch.

A kdyby sem nahodou zavital Hics, tak muze taky.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...