Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no já měl ten noťas celou dobu na chladící podložce (celkem drahá komplet hliník a 3 120mm větráky) a stejně to nepomohlo....ikdyž je fakt že jsem měl problém s chlazením a tak nebyl problém mít přes 110°C že jo :D ...poté vyřešeno odklopením horním panelem takže jsem byl max na 80°C

ps: stalo se mi to těsně po záruce takže smůla

[Edited on 12/4/12 23:43 by KingSpade]

Odesláno

No u toho HP je smrtici kombinace te 8400 a hlavne toho AMD Turion X2 :D

To neuchladi ani lednicka. :D

Kdy mu skoncila zaruka?

[upravil dne 12/4/12 23:45 od negrbob]

Odesláno

no přesně tahle kombinace :D ...lednička ne...ale v zimě u otevřeného okna..venku kolem -15 -20 °C tak to jelo krásně :D

někdy na začátku roku 2011...bouchnul poté v dubnu myslím, a to bylo buď noťas nebo auto tak auto to vyhrálo...od té doby drtím Pentium 4

Odesláno

tak já na něm hrál NBA 2K11..a to už je dost náročná hra..ale vcelku tohle ten noťas vydržel...smrtí mu byla hra The Sims 3....kdy se po 2 hodinách vypnul....zapnul jsem ho...napojil na televizi přes HDMI a zase se vypnul...a už nenajel

Odesláno

Mně na to u toho Dellu XPS upozornil wojtěch,na netu jsem to posléze taky našel,tak když jsem teď zháněl tak se mi podařilo sehnat s grafikou Intel tak jsem v klidu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...