Bizzi Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Ahoj, prestala mi fungovat dalka (neni to vybitejma baterkama). vubec mi to nereaguje,ale central pres klicek funguje, taky mi u moji 406 ted nefunguje ta superblokada (a s tim i spojeny automaticky zavreni vsech okynek) ptal sem se cim by to mohlo bejt a kdosi mi rikal, ze se mohlo seskvarit nejaky spinaci relatko ci co, tak sem se chtel zeptat, kde tu vecicku najdu abych ji mohl vymenit, popr. jestli nekdo nevi, cim jinym by to mohlo bejt, diky moc. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Jiste by to vedeli v nejakem autorizovanem servisu spolecnosti Peugeot A urcite by ti to i radi opravili... a nauctovali Citovat
dj_rizek Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Napsán autorem Bizzi Ahoj, prestala mi fungovat dalka (neni to vybitejma baterkama). vubec mi to nereaguje,ale central pres klicek funguje, taky mi u moji 406 ted nefunguje ta superblokada (a s tim i spojeny automaticky zavreni vsech okynek) ptal sem se cim by to mohlo bejt a kdosi mi rikal, ze se mohlo seskvarit nejaky spinaci relatko ci co, tak sem se chtel zeptat, kde tu vecicku najdu abych ji mohl vymenit, popr. jestli nekdo nevi, cim jinym by to mohlo bejt, diky moc. Spinaci relatko ceho?Od prijimace dalkoveno ovladani zamykani jde signal do jednotky centralniho zamykani a v ni jsou uz pouze relatka zamykani,pokud by bylo nejaky spatny,tak by to nezamykalo ani klickem.Okynka to ma zavrit i pri zamknuti klickem?Podle me jde signal z jednotky zamykani primo do jednotky stahovani oken ne prez relatko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.