Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám aktivované denní svícení ale od té doby co mi odešla baterka tak se mi po setmění nerozsvěcí budíky. Baterku sem dal novou, světla se dál rozsvěcí ale budíky stávkují. Nevíte někdo co s tím udělat aby to šlo ? A ještě nevíte někdo co patří místo tý záslepky na palubce za displejem ? Mám tam kabel tak jestli by to nešlo zprovoznit ? Díky

Odesláno

No mozno je chybne cidlo, skus to dat na diag (napriklad u toho co ti to aktivoval) Ktora zaslapka je to presne ? vlavo je alarm, potom zamzkanie a dalsia je ESP....

Odesláno

Myslim že myslí jinou záslepku a to až tu pod sklem uprostřed mezi výdechy na okno za displejem. Teda jestli to má 307 jako 406 tak tam je uprostřed čidlo světelnýho svitu nebo tak nějak:)

Odesláno

Myslíš tohle denní svícení?

AUTOMATICKÉ

ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL

Obrysová a potkávací světla se rozsvítí

automaticky, když je slabá světelná

intenzita a když jsou v činnosti

stěrače (stírání bez přerušování).

Světla zhasnou, jakmile je znovu

světelná intenzita dostatečná nebo

po vypnutí stěračů.

Při jízdě v mlze nebo při sněžení

může snímač světelné intenzity

zaznamenat dostatečnou intenzitu

světla a z tohoto důvodu se světla

automaticky nerozsvítí.

Při dodání vozidla je tato funkce v

aktivním stavu.

Pro neutralizování nebo aktivování

této funkce:

- otočte klíč ve spínací skřínce do

polohy Příslušenství (1. poloha klíče),

- přepněte ovladač světel do polohy

AUTO/0,

- stlačte na více než čtyři sekundy

jeho konec.

Odesláno

Tohle není ono. Tohle denní svícení bylo aktivováno přes diagnostiku. Automaticky se rozsvěcela světla po nastartování a budíky byly zhaslé do té doby než sem vjel třeba do tunelu to se pak rozsvítil vnitřek jako bych zapnul světla na páčce a zase když sem vyjel ven tak všechno zhaslo a zůstaly svítít pouze světla. No a ted mi sice světla dál svítěj ale už se mi nechce po setmění rozsvěcet vnitřek

Odesláno

no navod ako zapnes denne svietenie mas od JJERa, ja ma rovnaky rocnik aktivoval som si ho a mal som viac krat odpojeny akumulator a stale vsetko OK. Takze skus aktivovat automaticke svietenie a potom napr. prelep ten snimac ciernou paskou... napis ci sa ti to podarilo (hlavne ta aktivacia automat. rozsvietenia ;) )

Odesláno

ak sa ti zapnu svetla automaticky (nie denne svietenie

) nezapne sa ti podsvietenie ? to je zaujinmave :myslim odpov. Ano, ked nastartujem tak mi svietia svetla, ale palubovka nie, ked napr. vojdem do tunela (alebo sa zotmie)tak sa rozsvieti....(funguje to samozrejme aj opacne...)

[upravil dne 12/4/12 20:23 od JanoRS]

Odesláno

zítra to musím zkusit přenastavit..

mi teď funguje tak že nastartuju rozsvítí se světla a jak chci rozsvítit palubovku a aby mi fungovaly dálkové tak musím zapnout světla ručně.. .

a než jsem si aktivoval denní svícení tak jsem nastartoval a nerozsvítílo se nic a ve tmě se mi rozsvítilo vše.

nejspíš mám to blbě nastavené.

Odesláno

Jo přesně tak. Po aktivaci přes peugeot planet jsem nemusel sahat na zapínání světel. Po nastartování se automaticky rozsvítí světla ale palubka je za světla dál zhasnutá. Rozsvítí se až po setmění. Dálkové a tlumené se dají normálně přepínat a vypínač je pořád na nule. Byl jsem ted aktivovat to auto. svícení přes páčky podle toho návodu a po nastartování se mi budíky rozsvítily. Tak uvidím jestli už to bude ok.

Odesláno

jjj, mne to blbo tiez kym som si neaktivoval AUTO-matiku na svetla ako sa pise hore

potom to funguje tak ako pises, podla intenzity osvetlenia sa zapina a vypina palubovka a stlmuje alebo pridava osvetlenie PP a klimy

Odesláno

takže mám to nastaveno takto a automat večer nejde nejde ani aktivovat podle návodu jjer

když vypnu přes dia světla denní tak mi jde zapnout automat podle toho návodu tak co mám kde blbě nastaveno??

post-20655-1410962344278_thumb.jpg

Odesláno

Tak už to funguje jak má a fakt musí být zaplý to auto svícení na páčkách. Díky všem za rady :D:D

A ještě neví tu někdo něco o tý záslepce u toho okna jak sem se ptal na začátku ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...