Radkin-307 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Zdravím. Mám aktivované denní svícení ale od té doby co mi odešla baterka tak se mi po setmění nerozsvěcí budíky. Baterku sem dal novou, světla se dál rozsvěcí ale budíky stávkují. Nevíte někdo co s tím udělat aby to šlo ? A ještě nevíte někdo co patří místo tý záslepky na palubce za displejem ? Mám tam kabel tak jestli by to nešlo zprovoznit ? Díky Citovat
JanoRS Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 No mozno je chybne cidlo, skus to dat na diag (napriklad u toho co ti to aktivoval) Ktora zaslapka je to presne ? vlavo je alarm, potom zamzkanie a dalsia je ESP.... Citovat
Dančák Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Myslim že myslí jinou záslepku a to až tu pod sklem uprostřed mezi výdechy na okno za displejem. Teda jestli to má 307 jako 406 tak tam je uprostřed čidlo světelnýho svitu nebo tak nějak:) Citovat
Radkin-307 Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Jo přesně tak je to ta u okna za displejem Citovat
jjer Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Myslíš tohle denní svícení? AUTOMATICKÉ ROZSVĚCOVÁNÍ SVĚTEL Obrysová a potkávací světla se rozsvítí automaticky, když je slabá světelná intenzita a když jsou v činnosti stěrače (stírání bez přerušování). Světla zhasnou, jakmile je znovu světelná intenzita dostatečná nebo po vypnutí stěračů. Při jízdě v mlze nebo při sněžení může snímač světelné intenzity zaznamenat dostatečnou intenzitu světla a z tohoto důvodu se světla automaticky nerozsvítí. Při dodání vozidla je tato funkce v aktivním stavu. Pro neutralizování nebo aktivování této funkce: - otočte klíč ve spínací skřínce do polohy Příslušenství (1. poloha klíče), - přepněte ovladač světel do polohy AUTO/0, - stlačte na více než čtyři sekundy jeho konec. Citovat
Radkin-307 Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Tohle není ono. Tohle denní svícení bylo aktivováno přes diagnostiku. Automaticky se rozsvěcela světla po nastartování a budíky byly zhaslé do té doby než sem vjel třeba do tunelu to se pak rozsvítil vnitřek jako bych zapnul světla na páčce a zase když sem vyjel ven tak všechno zhaslo a zůstaly svítít pouze světla. No a ted mi sice světla dál svítěj ale už se mi nechce po setmění rozsvěcet vnitřek Citovat
wojtěch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 co ti dal ten návod zapneš senzor který ti to má přepnout.. jaký máš rok auta? [upravil dne 12/4/12 17:46 od wojtěch] Citovat
pito.za Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Presne tak tym postupom si aktivujes automatiku na svetla podla intenzity.A tvoj problem bude vyrieseny. Citovat
JanoRS Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 no navod ako zapnes denne svietenie mas od JJERa, ja ma rovnaky rocnik aktivoval som si ho a mal som viac krat odpojeny akumulator a stale vsetko OK. Takze skus aktivovat automaticke svietenie a potom napr. prelep ten snimac ciernou paskou... napis ci sa ti to podarilo (hlavne ta aktivacia automat. rozsvietenia ) Citovat
wojtěch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 a vám jde když máte nastavené automatické rozsvícení světel, aby při setmění se samo zaplo podsvícení palubovky?? mi ne, buď jedno nebo druhé, Citovat
JanoRS Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 ak sa ti zapnu svetla automaticky (nie denne svietenie ) nezapne sa ti podsvietenie ? to je zaujinmave odpov. Ano, ked nastartujem tak mi svietia svetla, ale palubovka nie, ked napr. vojdem do tunela (alebo sa zotmie)tak sa rozsvieti....(funguje to samozrejme aj opacne...) [upravil dne 12/4/12 20:23 od JanoRS] Citovat
wojtěch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 zítra to musím zkusit přenastavit.. mi teď funguje tak že nastartuju rozsvítí se světla a jak chci rozsvítit palubovku a aby mi fungovaly dálkové tak musím zapnout světla ručně.. . a než jsem si aktivoval denní svícení tak jsem nastartoval a nerozsvítílo se nic a ve tmě se mi rozsvítilo vše. nejspíš mám to blbě nastavené. Citovat
Radkin-307 Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Jo přesně tak. Po aktivaci přes peugeot planet jsem nemusel sahat na zapínání světel. Po nastartování se automaticky rozsvítí světla ale palubka je za světla dál zhasnutá. Rozsvítí se až po setmění. Dálkové a tlumené se dají normálně přepínat a vypínač je pořád na nule. Byl jsem ted aktivovat to auto. svícení přes páčky podle toho návodu a po nastartování se mi budíky rozsvítily. Tak uvidím jestli už to bude ok. Citovat
kranky Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 jjj, mne to blbo tiez kym som si neaktivoval AUTO-matiku na svetla ako sa pise hore potom to funguje tak ako pises, podla intenzity osvetlenia sa zapina a vypina palubovka a stlmuje alebo pridava osvetlenie PP a klimy Citovat
jjer Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 jj....aktivuj si aut. rozsvícení a půjde po setmění i palubka... Citovat
wojtěch Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 takže mám to nastaveno takto a automat večer nejde nejde ani aktivovat podle návodu jjer když vypnu přes dia světla denní tak mi jde zapnout automat podle toho návodu tak co mám kde blbě nastaveno?? Citovat
shark734 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 nic, na prvych 307 to proste nejde...mozno by si mohol skusit tou cinou prehrat BSI Citovat
Radkin-307 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 Tak už to funguje jak má a fakt musí být zaplý to auto svícení na páčkách. Díky všem za rady :D A ještě neví tu někdo něco o tý záslepce u toho okna jak sem se ptal na začátku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.