janko25 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 uz som tu raz pisal tento dotaz a niekto mi neodpisal asi by bolo trba viac informacii mozno sa s tim stretol uz niekto aj pri inom tipe motora tak skusim u vas problem stale pretrvava je vobec nieco take mozne často sa mi stava ze mi auto prudko spomalí az ma hodí do predu pri nízkych rýchlostiach to nieje tak prudke ale to spomalenie tam je citelne ale pri 130 idem az k volantu ako by som prudko kopol do brzdy to je len priklad aby bola predstava ako prudko to spomali ale iba asi na sekundu palubný pocitac nič nepise a diagnostika tiez nic neukázala ale je to veľmi neprijemne dakujem za kazdu radu navstivil som aj servis autorizovaný ale okrem toho co mi vymenovali ze co to moze byt mozem kupit rovno nove auto ak ste sa niekto uz s takýmto niecim stretli poradte alebo ak treba viacej info dodam ale sam som z toho na nervy brzdy mozeme uplne vylucit je to v motore ze pri to moze byt aj elektrika predat to nechcem s chybou ale kupil som ho 3 rocne a uz to robilo bol to dovoz z nemecka ked som sa pýtal v bazare tak mi tvrdili ze to je fap ale teraz to uz viem ze to nieje fap filter predtim sa to stavalo raz za tyzden teraz to je castejsie vymenil som aj vsetky filtre ale nic Citovat
jjer Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Minulý rok mi to udělalo párkrát taky, asi tak po týdnu... Hlavně při akceleraci. A jak to začalo, tak to i přestalo. Vysvětloval jsem si to naftou, ale nevím.... [upravil dne 11/4/12 12:42 od jjer] Citovat
janko25 Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 presne tak sa to prejavuje aj u mna pri otackach nad 2000 ale mne sa zda ze sa to prave stava castejsie a castejsie predtim asi 1 krat do tyzdna a teraz skoro kazdy druhy den . aj si nieco riesil cez servis alebo to prestalo samo Citovat
jjer Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Bylo to naprosto náhodné (časově), jediné, co bylo společné, byla akcelerace...i když ne moc velká, standardní předjíždění. Ani se to nedalo potom nasimulovat. Naposled to udělalo někdy v listopadu...od té doby nic. Nic jsem s autem nedělal, žádná údržba, naftu jsem bral u stejné neznačkové pumpy.... Hodně štěstí, je to nepříjemné.. Citovat
hipisko Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 aky mas soft v RJ? Lebo takto sa to chova ked ta hodi do nudzaku (a to hodenie dopredu sa ti len zda ako silne, kedze si predtym zrychloval), ale vzdy sa kontrolka rozsvieti. Mozno by som skusil tipnut cidlo klukovky? Citovat
straki007 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 A na diagnostice jsi mel jake chyby??? Citovat
janko25 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 diagnostika ukazala len 3 chyby nizky tlak paliva v sustave chyba startovania a zhavenia ale vecina vznikla pri vymene palivoveho filtra najhorsie to je ze to spravi len obcas a len raz za den myslim ze najcastejsie pri akceleracii v begame servise ze to bude najpravdepodobnejsie EGR ventil druhy servisak zase vaha vzduchu alebo lamda sonda vsetko su to dost drahe diely Citovat
janko25 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 cidlo klukovky som uz zazil mal to kolega na forde chudak strasne sa s tim natrapil kim zistili co sa to deje toho auto nechalo hoc kde na ceste vtedy auto zhaslo a koniec a po chvilke nastartoval a isiel dalej zase iba nejaky cas a tak dookola ale toto len spomali ani otacky neklesnu a zase to ide dalej Citovat
straki007 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Lambda sonda tam neni. Vaha vzduchu tohle neudela. Dela to nejspis dodavka paliva nebo zaseknuty EGR. Citovat
janko25 Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 problem vyrieseny za 450e zasekaval sa EGR ventil ze na diseloch je to bezna zavada (sanka dole/ plus diagnostika 50e Citovat
jaykay Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 chlapi, tankovat do HDI u neznackovych pump neni dobry napad!!! ale jak se rika, kazdy sveho stesti strujcem;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.