oda Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 čus byl velkej problem přehodit tyto motory? Citovat
Machy_CZ Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Poloz si otazku, jestli ti stoji za to ta prace a cas, je to 10kw. To udelas i dobrym sanim a svody na 1.4. Dalsi problem na STK... Jestli se do toho pustis, tak mam 1.6 motor doma... Citovat
crocjirka Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 ale ta 1.6 bude mit delsi prevodovku ne? Citovat
FiFa_cze Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Přřevodovku si tam můžeš nechat z 1.4 nebo dát z 1.6. Hodně lidí s GTI dává převodovky z 1.1, protože jsou kratší (vrchaři,sprinteři...) Citovat
booriiss Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 No hlavně si zjistí jestli máš stejný drzaky v kastli! Je to pak prekerka. Musel jsem prebodovat vrchní uložení silent blok jr to docela zajímaví u 1.4 sport/ rally je stejný motor ale kamarád ma kastli na uložení jeko je diesel,s16 na tu hrušku ( nějaký hydraulicky silentblok) no a já měl ve sportce řezák na obyc silenblok takovej plechovek vylisek a jen gumový silenblok... A tudíž jiný drzak v kastli. Nehledě na to že když máš jiný drzak na motor tak je i jiná příčka co je na.kastli pod hladicem. Je v tom pěknej bordel to ma zkušenost se zástavou motoru s16 do 1.4 sport pokud máš tohle v pořádku, tak to je malina. Jinak naštěstí jsem měl stejnou patici co jde k řídící jednotce, tak motorový svazek a čidlo otáček je že sportky, rj a motor je s16 ... Funguje to. A nezapomeň na imobilizér! Záleží jaký tam byl,jestli v kličku nebo klávesnice. Já to řešil odblokovanim jednotky. 1500,- pak je potřeba chladič vody,ktery tam ma být, a asi i tlumiče z 1.6 (nevím jak je ten motor těžký) pak asi lepší brzdy, nevím jaký tam je průměr výfuku, snad jsem na nic nezapomněl, možná ještě palivové čerpadlo jestli ma stejně tlaky 1.4 ma 3,5 baru . U 1.6 to zjistis na elitu. Je tam popisek u nových dílů ( charakteristika) vyčerpávající že ? Citovat
PAJA106 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Poloz si otazku, jestli ti stoji za to ta prace a cas, je to 10kw. To udelas i dobrym sanim a svody na 1.4. Dalsi problem na STK... Jestli se do toho pustis, tak mam 1.6 motor doma... Pokud by tam dával 1,6 z 106 rallye mk2 nebo XSI tak má 74 nebo 76 kW a to je rozdíl. Nicméně též se mi zdá jednodušší a legálnější prodat a koupit silnější. Citovat
oda Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 No měl jsem práve na mysli motor 74kw naživo jsem ho právě ještě neviděl a podle fotek mi přišel skoro stejny jako v 1.4 a sehnat ho i s řj a kabelama tak si myslim že by to neměl bejt problem,jenže nějak začínam zjištovat že sehnat jenom ten motor je docela problem... Citovat
Machy_CZ Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 A co kdyby se tam dal jenom motor a elektrika nechala puvodni z 1.4 ? I s jednotkou? Jen by se premapovala, pokud to jde? Citovat
booriiss Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Máš to asi ctyrbod ne? Hoši vy z toho děláte buch ví jakej problém, konektory jsou u všeho stejný jen u té mě potvory ten ocas.nějaký uskripal z motorového svazku. Vyměnil jsem čidlo otáček z 1.4 protože s16 ma 3piny a 1.4 jen dva, a co je patice k rj tak měla stejný počet pinu jako z 1.4 tam kde chyběly u s16 tak chyběly i u 1.4 jen tam není zapojeny čidlo na tlak oleje,teplotu oleje...ale tyhle budíku to stejnak neukazuji tak jsem to neresil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.