Dydzej Odesláno 15. leden 2003 Odesláno 15. leden 2003 Pro majitele 605 s 2.1 TD motory a mechanickym cerpadlem Bosch - mel jsem trochu problemy v tech mrazech se startovanim, a kdyz jsem se dival na automaticky predsuvnik pro studeny start (hrozny nazev) s hruzou jsem zjistil, ze mi jeho kovovy bovden malem preriznul hadici od vody vedouci od ventilu (do ktereho vede lanko od plynu u vstrikovaciho cerpadla) do bloku motoru o kterou se celou dobu opiral a pomalu ji nahlodaval. Treba je to jen muj vyjimecny pripad, ale radeji se tam podivejte jestli se ten bovden o hadici neopira, protoze ja tam mam ted slic snad 3mm hlubokej. Takze krome jineho budu shanet i tuhle hadici. Nemate ji jen tak mimochodem nekdo plonkovou? Dydzej Citovat
Hics Odesláno 18. leden 2003 Odesláno 18. leden 2003 Pro kristovy rány kdo vymyslel tenhle hrůzostrašnej nazev? :o . Vým, že sytič není přesný termín, ale tohle? Nedávno sem to nazval tušim hydodilatační element. Taky nic moc. Pokud by se všechny součásti motoru měli sestávat z podobnejch názvů, tak lítáme alespoň podle technický dokumentace v raketoplánech. Musim končit. Nějak se mi nezdá stav sekundárního ropného produktu na bázi řetězcových uhlovodíkových molekul určený pro eliminování tření mezi dosedacími bronzovými a ocelovými plochami ve spalovací přeplňované ponné jednotce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.