Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

....prestal mi funfovat podvolantovy ovladac radia a takisto mi nejde vynulovat pal.pocitac....na diagnostike ked aktivujem jednotlive tlacitka,tak ich pekne vidim ako ich jedno po druhom aktivujem...jedna sa o P206mux,2.0HDI.....ani radio,ani display,ani com2000 nevyhadzuju ziadnu chybu......vie niekto poradit,kde by mohol byt zakopany pes???...dakujem

Odesláno

Skus skontrolovat v konfiguracii - nastavenie displeja typ A- B - C

-autoradio RB3 alebo RD3

-palubny pocitac pritomny

-viacfunkcna obrazovka pritomny

HonzaZ u 206 sa neda vybrat pripojenie dialkoveho ovladaca

Odesláno
A nemenil jsi si nahodou display???

Je povodny...ale skusal som na svojom aute jeden display,ktory po pripojeni sice fungoval,ale nefungovalo absolutne radio....

Odesláno
pito.za ta konfigurace co uvádíš je v BSI. Koukal jsi do konfigurace \"volby\" v displeji - pokud tam jsou?

Ano je to konfiguracia BSI.To su data z vypisu co som mal ulozeny.Konfiguraciu displeja momentalne neviem overit nakolko uz mam RT3 s velkym displejom. :mrkAle viem ze pri neakej zlej konfiguracii z toho co som poslal mi minimalne nefungovalo ovladanie radia.

Odesláno

No právě, v displeji se dají konfigurovat další věci viz. to z té 406ky. Nevím, ale myslím, že by Hellman měl projet všechny konfigurace (tím myslím BSI, displej a radio - i když tam jsou spíš konfigurace samotného radia) a patřičně je nastavit.

Odesláno

Takze,znovu som presiel komplet konfiguraciu a po viacerych pokusoch som nasiel ,kde je pes zakopany :)...v BSI \"nebola navolena viacfunkcna obrazovka\"....vid priloha...zrejme sa mi pri poslednej konfiguracii nechtiac zadarilo zmenit nieco,co som neplanoval :)....teraz funguje aj podvolantovy ovladac aj nulovanie pal.PC

Dakujem vsetkym,ktori boli ochotni pomoct....

post-3192-14109623371799_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...