Guest StibTo Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Twl.. Vcera jsme byli na pivku a menu jen o pivech stranka A4. Na jedne strane to co maji na cepu - cca 15 ruznych piv ze vsech koutu Ameriky, na druhe strane cca 150 (!!!) piv co meli v lahvi. Pocital jsem to zhruba. Krom americkych - vetsina - tam meli i piva z Nemecka, Belgie a Holandska. To byl vyber,to jsem teda cumel. Dali jsme si s kamosem nejdriv tam 3 - a pozor, je to sice ne 0,5l ale 0,4l ale procenta tak od 5 vejs,meli i sedmiprocentni. Jen pro predstavu Plzen dvanactka ma 4,2% alkoholu. Po tech trech jsme uz byli dcl liznuty ale jeste jsme ve dvou jinych barech dali 2 Budlighty (pekna sra*ka proti tamtomu). Rano celkem paradni kocovina ... Jo a ve dvou nas ten pivni vecirek stal vc. dysek (10% je \"povinne\" minimum - slusnost) $60.. Mimochodem v tom prvnim baru byla naaaaaaadherna servirka :mrk Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Nn,zatim jen panska jizda .. S brachou my pritelkyne A i kdyby - koukat se muzu 8-) [upravil dne 21/4/12 00:56 od Stibto] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Tak to si měl vyfotit servírku:aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Super,diky moc ! Poslu jeste neco,tak jestli budes mit cas .. Uz mame pres 400 fotek.. Citovat
macik.83 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Jasny, nemam s tim problem, kdyz ti neva, ze je musim zmensovat Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Dnes byl na programu presun ze Sarasoty do muzea Muscle Cars a ted jsme ubytovani v Tampe a na vylete v St Petersburgu. Muzeum jsem si naramne uzil, jen clovek nevedel,co driv fotit. Pres 200 aut vsechny provozuschopne a od roku cca 1920 az do soucasnosti, 5ti litrove V8 motory a vykon pres 300hp nebyly vyjimkou, spis standardem. No, pastva pro oci, co budu povidat. Zitra si prohledneme Tampu a jedeme na konec prvni casti Florida road tripu do Orlanda. Odpoledne vracime Sebringa a vyzvedavame 2 Toyoty Corolly v HB a od pondelka pokracujeme na kratkou dobu v osmi lidech a dvou autech. Dalsi info bude nasledovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.